Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti Başkan Adayı Altınok: “Sevdamız Kepez!”

Çanakkale AK Parti Teşkilatı,

Çanakkale AK Parti Teşkilatı, AK Parti Kepez Aday ve Proje Tanıtım Programı’nda bir araya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız ve AK Parti teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği etkinlikte konuşan AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok “‘Sevdamız Kepez’ diyerek çıktığımız bu yolda, hep birlikte Kepez’imizin geleceğini planlayacak ve Kepez’imizi hep birlikte geleceğe hazırlayacağız” diye konuştu.

AK Parti Kepez Aday ve Proje Tanıtım Programı, Çanakkale AK Parti Teşkilatını bir araya getirdi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, AK Parti teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği etkinlikte, AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Alper Altınok’un projeleri tanıtıldı.

“ALTINOK’LA KEPEZ DAHA GÜZEL OLACAK!”

Coşkulu bir atmosferde başlayan etkinlikte açılış konuşmalarından birini yapan Turan, “Ülkemizin en büyük, Çanakkale’mizin yatırımlarıyla büyüyen, gelişen beldesi Kepez’de miting ortamında aday ve proje tanıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Kepez’de yeni dönem Alper Altınok ile daha güzel olacak” diye konuştu.

“KEPEZ GÖNLÜ GÜZEL İNSANLARIN YAŞADIĞI YER!”

Turan’ın ardından söz alan Jülide İskenderoğlu ise “Hem Çanakkale’nin hem de Kepez’in bu dönem aklanacağına inanıyoruz. Kepez, Türkiye’nin en büyük beldesi, en güzel beldesi. Belki birçok ilçeden daha büyük bir belde. Kepez, gönlü büyük ve gönlü güzel insanların yaşadığı yerdir” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kepez Belediye Başkan Alper Altınok ise konuşmasında ‘sevdamız Kepez’ vurgusunda bulundu. Kepez’de taş üstüne taş koyan herkese minnet duyduğunu belirten Altınok sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin en büyük beldesinde aynı havayı soluduğumuz, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi birlikte paylaştığımız çok kıymetli Kepezli hemşerilerim, ‘Sevdamız Kepez’ diyerek çıktığımız bu yolda, hep birlikte Kepez’imizin geleceğini planlayacak ve Kepezimizi hep birlikte geleceğe hazırlayacağız. Projelerimizin her biri Kepez’de yaşayan hemşerilerimizin istekleri, şikayetleri, önerileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış projelerdir. Kepez artık kabuğuna sığmıyor. Her geçen gün de gittikçe büyüyor. Bugüne kadar Kepez’de görev yapmış, Kepez’e hizmet etmiş hiç kimsenin hakkını yeme taraftarı değiliz. Her kim Kepez’de taş üstüne taş koymuş, Kepez için çalışıp faydalı olmuşsa Allah onlardan razı olsun.”

Açılış konuşmalarından sonra etkinlik, Alper Altınok’un projelerini anlatması ve belediye ve il genel meclis üyelerinin tanıtılmasıyla devam etti.

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech