Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT HAKKINDA

PTT Kargo ile ilgili

PTT Kargo ile ilgili geçen hafta bir yazı yazmıştık. PTT Kargo’nun özelleştiğini, hizmetin ise çalışanların lakayt davranışları nedeniyle aksadığını söylemiştik. Başmüdür Yaşar Bey aradı. Konuya açıklık getirdi. PTT’nin özelleşmediğini, yalnızca kargo hizmetleri için, hizmet satın alındığını ilave etti. Taşındıkları binanın henüz yeni olduğunu, tamamen yerleşemediklerini ve bu yüzden bazı aksaklıkların olduğunu beyan etti. Çalışanları da gelen insanlara davranışları konusunda uyardıklarını söyledi. Öncelikle, bu duyarlılığından ötürü teşekkür ederiz. Zaten bizim amacımız da üzüm yemekti, bağcı dövmek değil. Bu davranış, geçen yazımızda da bahsettiğimiz üzere, tam devlet kurumuna yakışı bir tavırdır. Başmüdürü kutluyoruz. Orada bulunmalarının sebebinin; vatandaş olduğunu ve onlara hizmeti, kutsal bir görev olarak gördüklerini açıkladı. Bu gibi eleştirilerin kendilerini memnun ettiğini ve bu duyarlılığımızdan dolayı da bizlere teşekkür ettiğini söyledi. İşte devlet adabı budur. Devlet Memuru Edebi budur.

İSTANBUL UÇUŞU

Belediye Başkan adayımız Sayın Ayhan GİDER’in girişimleri ile İstanbul uçuşları 15 Mart’ta başlayacak. Çanakkale gibi dünyanın gözdesi bir yerin, İstanbul ile havayolu irtibatı olmaması yanlıştı. Daha önceleri bir kaç kez başlatıldı ancak sonra kaldırıldı. Şimdi piyasada bir şayia dolaşıyor. Efendim, 1 Nisan’dan sonra uçak seferleri kaldırılacakmış. Seçim yatırımıymış. Vallahi bunlara da bir şey beğendirmek mümkün değil. İktidar partisine düşen, seçimi kazansalar da kazanmasalar da uçak seferlerinin devamının sağlanmasıdır.

GÜLMECE

Askeri garnizona malzeme getiren TIR nizamiyede durdurulmuş. Dev kamyonun altı ‘aynalarla’ taranmış, şoför mahallinde yapılacak ‘Bomba Kontrolü’ için oraya özel eğitimli bir kurt köpeği çıkarılmış. Köpek TIR’ın yatak bölümüne girdiğinde koklamaları hızlanmış, sonunda hırlayarak yatağın içine dalıp battaniyenin altında müthiş debelenmelere başlamış. “Bi… Bir şey olmaması lazım.” demiş şoför korkudan titreyerek, “Asla bomba, patlayıcı falan olamaz.” Görevli subay “Sakin olun” demiş “Bunlardan asla bir şey saklamamalıydınız… Oh olsun… Öğle yemeğinizi buldu onu yiyor işte!”

***

Kuyumcu, dükkânındaki tezgâhının arkasında otururken, kar maskeli bir adam kafası önde vitrinin camına atlayarak, ‘şangırrr!’ diye indirmiş. Girmiş bileziklerin arasına. “N.. Ne oluyor?” diye ayağa fırlamış kuyumcu. “Önemli bir şey yok abi, rahat ol” demiş kar maskeli soyguncu. Üzerindeki cam kırıklarını dikkatle temizlemeye çalışırken, “Sadece tuğlamı evde unutmuşum olay o!”

Sağlıcakla kalınız.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech