Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

196 kaçak içkiye el konuldu

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Kaçak/Sahte Alkollü içki kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda toplam 196 adet yabancı bandrollü gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirilerek el konuldu.

Gelibolu feribot iskelesinde adli mercilerden alınan arama ve el koyma kararı doğrultusunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından B.E. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı yabancı plakalı araçta 6 Mart 2019 günü yapılan arama sonucunda Black Rom ibaresi olan birer litrelik 20 adet Viski, Savoy Whisky ibaresi olan birer litrelik 50 adet Viski, Mactnko Newepa ibaresi olan birer litrelik 102 adet Bulgaristan rakısı, Panopla ibaresi olan 500 ML 12 adet Bira, Astiko ibaresi olan 500 ML 12 adet Bira olmak üzere; toplam 196 adet yabancı bandrollü gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirilerek el konuldu. Şüpheliler B.E. ve M.E., 5607 SKM suçu kapsamında yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler B.E. ve M.E., KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan işlemlerin çıkarıldıkları Gelibolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech