Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 Kadınlar Günü’nü kutladılar

Çanakkale’de protokolün önde gelen

Çanakkale’de protokolün önde gelen isimleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesajlar yayınladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Çanakkale’de protokolün önde gelen isimleri kutlama mesajları yayınladı. Mesajlarında öne çıkan ise; kadın haklarının zor kazanıldığı ve bu hakka sonuna kadar sahip çıkılması gerektiği oldu.

İşte onlardan bazıları…

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan:

“Kadınlarımız, her zaman bizlerin en büyük güç kaynağı oldular. Bu duygu ve düşüncelerle toplumumuzun önemli aktörlerinden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Ve son olarak yılda bir gün değil her zaman hatırlanması gerektiği belirtmek isterim.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek:

“Kadın hakları, büyük mücadelelerin sonunda ortaya çıkmıştır, bir lütuf değildir. Kadınların hakkı olanı alacağı bir dünya ve Türkiye dileğimle Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarım. Mart’ın sonu kadınların eliyle bahar olacaktır!”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan:

“Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadınlara yönelik her türlü baskı, şiddet, ötekileştirme eylemlerini kınıyor; yeryüzüne barış, özgürlük ve aşkı getireceğimiz güzel günlere inancımla tüm kadınlarımıza sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.”

Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar:

“Kadının sadece bir gün değil, 365 gün yüceltildiği ve önündeki engellerin kaldırıldığı bir Türkiye özlemiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.”

CHP Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Adayı Avukat Güneş Pehlivan:

“Umudumuzu dayanışma ile büyüteceğimize sarsılmaz inancımla ve kadının insan hakları mücadelesinin tüm paydaşlarına saygıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum.”

Türk Sağlık Sen Çanakkale Şube Başkanı Turan Çavdar:

“Başta bu vatan için can veren şehitlerimizin eşleri ve anneleri olmak üzere tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, toplumsal yaşamda, çalışma ve sendikal hayatta mücadele eden kadınlarımıza başarılar diliyoruz.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech