Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkaleli CHP’ye Prim Vermemeli!”

Tarım ve Orman Bakanı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şubesi tarafından organize edilen ve Araştırmacı Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı ‘Kale-i Sultaniye Çanakkale’ isimli programa katıldı. ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve Vali Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Can, Memur-Sen Çanakkale Şube Başkanı Suat Özen ve sendika üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte konuşan Bakan Pakdemirli, “CHP Memleketi bozuk para gibi harcamak niyetinde. Bunlara prim vermeyin… Bunu Çanakkaleliye çok iyi anlatmamız lazım” şeklinde konuştu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katılım gösterdiği ‘Kale-i Sultaniye Çanakkale’ isimli program, geçtiğimiz gün ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu’nun ise konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe Vali Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Can, Memur-Sen Çanakkale Şube Başkanı Suat Özen ve sendika üyeleri de katıldı.

“Geleceğe umutla bakan nesiller yetiştirmemiz lazım”

Yazar Yenişehirlioğlu’nun konuşmasının öncesine kürsüye çıkan Bakan Bekir Pakdemirli, Eğitim-Bir Sen’e tertip ettikleri programdan dolayı teşekkür ederek başladı söze. Pakdemirli, “Eğitim Bir-Sen’in en önemli görevi iyi nesiller yetiştirmek. Vatanını, milletini bilen, tarihiyle kopmamış, tarihinden utanmayan ama yanlışlarından ders alan ve geleceğe umutla bakan bir nesil yetiştirmemiz lazım” şeklinde konuştu.

“Ayhan Gider hizmet eder, seçmeye değer!”

Pakdemirli, konuşmasına 31 Mart yerel seçimlerinde Çanakkale’nin Ayhan Gider’den yana durmasını öğütleyerek şöyle devam etti:

“CHP Atatürk’ün kurduğu CHP değil… CHP bu memleketi bozuk para gibi harcamak niyetinde. Bunu, Çanakkale’ye çok iyi anlatmamız lazım. Ben de İzmirliyim, orada da benzer problemler var. Bu seçimin bir beka seçimin olduğunu, teröre siyasi tünel kazanların bir şekilde iktidara gelmeye çalıştıklarını çok iyi anlatmamız lazım. Ege’li buna prim vermez, Çanakkaleli de buna prim vermeyecektir, ben eminim. Ve ben diyorum ki Ayhan Gider, hizmet eder, seçmeye değer. Sizlerden destek sözü istiyorum.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech