Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Ayhan Gider’i 31 Mart’ta seçtireceğiz”

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli dün Çanakkale’deydi. Bakan Pakdemirli dün saat 14.30’da Ak Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Bakan Pakdemirli, “Çanakkale hizmet alamayan bir kenttir. Bizim bu şehre hizmet getirmemiz gerekiyor. Ayhan Gider’i 31 Mart’ta seçtireceğiz. Ayhan Gider seçmeye değer” vurgusunda bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli dün Ak Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyarete Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Parti yönetimi, Belediye Başkanları ve partililer katıldı. Ziyaret sırasında konuşan Bakan Pakdemir, 31 Mart Yerel Seçimleri konusunda Çanakkale özelinde açıklamalarda bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemir, “Ben burada olmaktan partide olmaktan çok memnunum. Çanakkale dünyanın en güzel doğasına sahiptir. Bir taraftan da hizmet alamayan bir kenttir. Burada bir eksiklik varsa bu bizim eksikliğimizdir. Ak Parti’nin belediyeciliğini, dününü, bugününü, yarınını yeterince anlatamamışız. Arkadaşlarımla konuştuğumuzda Çanakkale’nin geçilemez olduğu tamamen hikayedir. Çanakkale geçilir.

“Bizim bu şehre hizmeti getirmemiz gerekiyor”

Biz bu şehre sahip olup hizmeti bu şehre getirmemiz gerekiyor. Burada partili kardeşlerim var, ben şunu söyleyeceğim; kadrolar sınırlı. Bana denk gelmedi, bana rast gelmedi gibi havlu atmak yok. En önemli göreviniz Ak Parti üyeliği. Sizin Ak Parti üyeliğinden daha önemli bir göreviniz yok.

“Atatürk’ün kurduğu CHP artık Atatürk’ün kurduğu CHP değil”

Atatürk’ün kurduğu CHP artık, Atatürk’ün kurduğu CHP değil. Bizim bunu topluma mutlaka anlatmamız lazım. Terör örgütlerine siyasi tünel kazan bir CHP var. Bu konular anlatılırsa iyi bir şekilde anlaşılır. Hepinize büyük görevler düşüyor. En başta kadın kollarımız tek tek kapı kapı dolaşılacak. Hadi dostum, hadi arkadaşım diyeceğiz. Bu Recep Tayyip Erdoğan’ın meselesi değil, bu Türkiye’nin geleceğidir.

“Çanakkale’yi Ak Parti Belediyeciliği ile taçlandıracağız”

Bizim 2023’e kadar seçime ihtiyacımız yok. Ak Parti vatandaşa nasıl hizmet götürecek diye düşüneceğiz. Biz Bakanlık olarak işlerimizi yapacağız, bu işlerimize, sizlere olan hizmetimize devam edeceğiz. Bu son seçimi Ak Parti Belediyeciliği ile Çanakkale’de taçlandıracağız.

“Ayhan Gider seçmeye değer”

Ayhan Gider bizim meslektaşımız. Ayhan Gider’i inşallah 31 Mart’ta seçtireceğiz. Bu konuda sizden söz alabilir miyim? Ayhan Gider hizmet eder, seçmeye değer…” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech