Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oktay, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı seçildi

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB)

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na 12 üyenin oyunu alan Orçun Oktay seçildi.

ÇTB’nin haberine göre Borsa’nın koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, yeni dönemdeki ilk seçimli toplantısını 1.3.2019 tarihinde yaparak, görev dağılımında bulundu.

Çanakkale Ticaret Borsası’nda yapılan seçimli toplantıya, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve İl GGK Doğal Üyesi Melih Gündoğdu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal, Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Mutlu, Genç Girişimciler Kurulu Koordinatörü Gözde Kartal ve İcra Komitesi üyeleri katıldı.

Toplantıda yapılan oylamada Orçun Oktay 12 üyenin oyunu alarak TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığına seçildi. Başkan Yardımcıları ise Tevfik Başarır ve Fatih Mehmet Toğer oldu.

Koordinatör Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz, toplantıda yaptığı konuşmasında komite üyelerine yeni dönemde başarılar diledi ve Genç Girişimciler Kurulunun amaçları ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Çalışma Usul ve Esasları hakkında bilgilendirme yaptı.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu ise toplantıda yaptığı konuşmasında TOBB Çanakkale GGK İcra komitesi üyelerini tebrik ederek sözlerine başladı. Başkan Semizoğlu “Çanakkale Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarımız, Oda ve Borsalarımız, Sanayici ve işadamları derneklerimiz olarak hep beraber uyum içerisinde çalışarak Çanakkale’mizi hak ettiği yere getireceğimiz inancındayım. Değerli girişimcilerimiz sizler güzel projeler geliştirerek bizlere sunun, bizlerde odalarımız ve borsalarımız olarak sizlere her konuda destek olalım.  Başkan Semizoğlu devamla “Çanakkale sevdalıları olarak her konuda Çanakkale’mizi dile getirmemiz lazım. Ankara’ya sesimizi güçlü duyurmamız lazım. Yeni projeler, şaşırtacak fikirlerle Çanakkale’mizi her platformda en güzel şekilde temsil etmeliyiz.” dedi

TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına seçilen Orçun Oktay, seçimli toplantının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Sayın Başkanlarım, Değerli Genel Sekreterlerimiz ve Kurul arkadaşlarım öncelikle bu önemli görevi bana layık gördüğünüz için sizlere çok teşekkür ederim. Çanakkale Genç Girişimciler Kurulumuzun yeni döneminin hepimize hayırlı ve verimli geçmesini temenni ediyorum.

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu olarak yeni dönemde Oda ve Borsalarımızın desteği ile başarılı projeler çıkaracağımıza inancım tamdır. Kurul arkadaşlarımıza, İlimizdeki girişimcilerimize girişimci potansiyelinin geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlemek ve girişimcilik kültürünün gençlerimiz arasında gelişmesine öncülük etmek bizlerin başlıca görevidir. Hepimize yeni dönemimizin tekrar hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech