Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dostluk maçı Eceabat’ta yapılacak

Türkiye Bedensel Engelliler Futbol

Türkiye Bedensel Engelliler Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Sporda Buluşma Eceabat’ta gerçekleştirilecek.

Türkiye Bedensel Engelliler Futbol Federasyonu’nun Ampute futbol liglerindeki devre arasında, Eceabat’ta 1-2-3- Mart 2019 günleri düzenlenen Sporda Buluşma etkinliğinde, Ampute Futbol Süper Lig takımlarından İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) ile 1.Lig takımlarından Göktürk Engelliler Spor Kulübü arasındaki Dostluk Maçı, 2 Mart 2019 Cumartesi Saat: 14.00’de Eceabat Stadı’nda oynanacak.

İncelemelerde bulunmak ve Eceabat protokolünü ilçelerinde oynanacak ampute futbol farkındalık  maçına davet etmek için Eceabat’a gelen MDN Yapım Yetkilisi Nevriye Yılmaz, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS)  Genel Kaptanı Sadık Baş, İSÖS  Başkan Yardımcısı ve  Basın Sözcüsü Ali Gündüz  Eceabat’ta yöneticilerden ve halktan büyük ilgi gördüklerini belirterek, teşekkür ettiler.

Protokol, öğrenci ve ilçe halkının katılacağı, basın ve TRT SPOR ile özel televizyonların da davet edildiği Sporda Buluşma etkinliğine, İstanbul’dan gelecek 2 ampute futbol takımı oyuncuları ve yöneticileri Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Eceabat Gençlik Konuk Evi’nde konaklayacak.

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru da mesajında “Çanakkale Savaşı’nın gerçekleştiği Eceabat sınırlarında geçireceğimiz 3 günün heyecanını yaşamaktayız. Etkinliği düzenleyen MDN Yapım Nevriye Yılmaz’a, Göktürk Engelliler Spor Kulübü’ne ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Engelleri birlikte aşmak için; civar il ve ilçe halkını 2 Mart 2019 Cumartesi Eceabat Stadı’na Saat: 14.00’teki Ampute Futbol Dostluk Maçımıza bekliyoruz “ dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech