Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale kara teslim oldu

Çanakkale bugün sabah saatlerinden

Çanakkale bugün sabah saatlerinden itibaren kara teslim oldu. Kara kış yüzünü nihayet kentte gösterirken, çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Çanakkale Belediyesi karla mücadele konusunda titiz bir şekilde çalışma yürütüyor.

Çanakkale bugün tipiye teslim oldu. İl genelinde sabah saatlerinde başlayan etkili kar yağışı halen daha devam ediyor. Çanakkale’de sabah saatlerinden şimdiye kadar birçok maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Merkez kara teslim oldu. Ara sokaklarda kar miktarı bir hayli fazla olurken, zincirsiz trafikte araç kullananlar hem kendi canlarını hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye attılar.

Konuyla ilgili Çanakkale Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı. Belediye tarafından tuzlama çalışmaları son sürat devam ediyor…

Çanakkale Belediyesi, “Kentimizde etkili olmaya devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Acil Durum Yönetim ve Koordinasyon Merkezimiz Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan başkanlığında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şikayet ve talepler için 444 17 17 numaralı Çağrı Merkezi’mizi arayabilirsiniz.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu kentimizde ekiplerimiz tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor” duyuruları yapıldı.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech