Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTB Heyetinden Turan ve İskenderoğlu’na ziyaret

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB)

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) heyeti, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu ziyaret etti.

ÇTB’nin haberine göre Borsa Meclis üyelerinden oluşan heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan Yardımcısı İzzet Arıcı, Meclis Katip Üyesi Sinan Yücel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Gündoğdu, Birol Çetin, Ruhi Badem, Meclis Üyeleri Ahmet Uzun, Akif Kulaç, Cengiz Yanmaz, Güray Özsoy, İsmail Saman, Nazmi Tok, Sinan Erdoğan, Genel Sekreter Sevcan Elver ve Basın Sorumlusu Fatih Doğu katılım sağladı.

Ziyarette, Vekiller Çanakkale Ticaret Borsası Heyeti ile bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirttiler.

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Turan ve İskenderoğlu’na ilimize kazandırdıkları büyük yatırımlardan dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı.

Ziyarette Başkan Üzen, İlimizin ekonomik anlamda sıçramasına önemli katkılar sunacak olan Teknoparkımız, İlimizde büyük katma değer oluşturacak ve tarımsal üretimin ve hayvancılığın bölge hâsılası ve istihdamındaki payının hızla artmasını sağlayacak Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemiz, görüşülen öncelikli konular olarak ele alındığını belirtti.

Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Türkiye’nin önünü açacak stratejik bir bitki olan tarımımız, çiftçimiz, sanayimiz için büyük faydalar sağlayacağı inancında olduğumuz, Kenevir’in İlimizde yetiştirilmesine izin verilmesi hususundaki taleplerini iletti.

Başkan Turan ve İskenderoğlu, “Kenevir konusunda sizlerden aldığımız talepler doğrultusunda bir rapor hazırlatılarak, muhataplarına ilettik. Bu talepler, Cumhurbaşkanlığımıza bağlı kurula sunulacak olup, bizler de İl olarak talep eden İller arasında yer alıyoruz.”dediler.

Başkan Bülent Turan ayrıca, tarımın paydaşları olarak sizlerden ricam Tarım ve Orman Bakanımız İlimize teşrif ettiğinde, tarımın tüm paydaşları olarak bir arada bir toplantı gerçekleştirelim. Sizlerin tarım ile ilgili taleplerini Sayın Bakanımıza iletelim. Birlikte hızlı bir şekilde yol alalım.”dedi.

Ziyarette ayrıca Çanakkale tarımı ve tarıma dayalı sanayisi ile ilgili görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Değerli vekillerimize sıcak ev sahipliği ve İlimize sağladıkları değerli katkılardan dolayı teşekkürlerin sunulmasının ardından ziyaret son erdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech