Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Teşkilatının Acı Günü

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale teşkilatının kurucularından ve emektarlarından, işadamı Ali Rıza Tekin bugün hayatını kaybetti.

Bir dönem AK Parti’den il genel meclisinde meclis başkanlığı yapan, parti büyüğü Ali Rıza Tekin dün tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle üniversite hastanesinde anjiyo olduğu öğrenilen Tekin’in ani vefatı, AK Parti teşkilatını yasa boğdu.

CENAZE TÖRENİ YARIN BİGA’DA

Tekin’in cenazesi, yarın (22.02.2019) Cuma namazına müteakiben Biga Murat Başarı Camii’nden kaldırılarak, Biga Karaçayır Mezarlığı’na defnedilecek.

AK Parti’nin sevilen ve sayılan isminin vefatının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan başta olmak üzere çok sayıda partili sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayımladı.

“GERÇEK BİR DAVA ADAMINI KAYBETTİK”

 AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız: “Partimiz Kurucularından, geçmiş dönem İl Genel Meclisi Başkanımız, değerli büyüğümüz Ali Rıza Tekin Abimiz, Hakk’ın Rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

 AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan:

“Canımız, ciğerimiz, İl Genel Meclisi eski başkanımız Ali Rıza Tekin ağabeyimiz rahmetli oldu. Mekanı cennet olsun, sevenlerinin başı sağ olsun.”

 Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu:

“Çok kıymetli yol arkadaşımız, Partimizin kurucusu, önceki dönem İl Genel Meclis Başkanımız, Biga’mızın değerli iş adamı, gerçek bir dava adamı Ali Rıza Tekin‘i kaybettik. Başta ailesi olmak üzere tüm teşkilatımız, hemşerilerimiz ve sevenlerinin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.”

Eski İl Başkanı Yeşim Karadağ:

“Uzun Yıllardır Birlikte yol ve dava arkadaşlığı yaptığım değerli abim, Eski İl Genel Meclis Başkanımız Ali Rıza Tekin’in vefat haberini büyük bir teessürle öğrendim. İnsan olarak çok nazik, kibar ve çok iyi bir dava adamı olan Ali Rıza Abime Allah rahmet eylesin. Ailesinin ve tüm teşkilatımızın başı sağ olsun…”

Gündem Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech