Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayram, Dardanel işçileriyle buluştu

Kepez Bağımsız Belediye Başkan

Kepez Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, Dardanel Fabrikası çalışanlarıyla buluştu. İşçileri yemekhane kapısında karşılayan Bayram, yemekhanede yaptığı konuşmanın ardından çalışanlarla sohbet etti.

Kepez Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram ve beraberindekiler ilk olarak Dardanel Fabrikası Genel Müdürü Barış Harbi ile buluştu. Yüzde 80’lik kadın istihdamı sebebiyle Niyazi Önen, Mehmet Önen ve yöneticilerin Türkiye’de örnek bir çalışma yaptıklarını belirtti. Bayram, “Bizde size benziyoruz. Balık konserveciliğinde eşsiz bir markasınız. Bizde Kepez’i marka yapmak istiyoruz.” dedi. Genel Müdür Harbi ise, fabrikanın geldiği aşamayı misafirleriyle paylaştı ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAYRAM: “KADINLARA YENİ İŞ İMKÂNLARI SUNULACAK”

Eşi ve çalışma arkadaşlarıyla tüm işçileri yemekhane girişinde karşılayan Gökhan Bayram, burada yaptığı konuşmada Dardanel çalışanlarını, rızkının peşinde koşan, kursaklarından helal lokma geçen insanlar olarak ifade etti. Bayram, konuşmasında “Bugüne kadar sayısız işe imza attık. Balık bilmezse, halik bilir dedik. Şimdi de kepez istihdam kenti olsun istiyoruz. Kadınlara yeni iş imkanları bulunacak. Çalışanların sorunları çözümlenecek. İş dışı sosyal yaşam olanakları sunulacak.” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech