Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Levent ‘Deveye İşkence’ye Sessiz Kalmadı!

Lapseki’de bir deveye işkence

Lapseki’de bir deveye işkence edildiğini ortaya çıkaran üzücü görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından ünlü şarkıcı Haluk Levent de olaya dahil oldu. Levent, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Baba serbest, kızı ile konuştuk. Babasının pişman olduğunu söylüyor” sözlerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, son günlerde sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve bu konudaki duyarlılığı ile gündeme geliyor. Levent’in sesiz kalmadığı ve tepkisini gösterdiği konulardan biri de geçtiğimiz günlerde Lapseki’de yaşanan ve izleyenleri adeta kahreden o malum görüntülerdi…

O görüntüleri yürekleri dağlamıştı!

Lapseki’de düzenlenen deve güreşlerinin ardından kaybeden devesini aracının kasasında vahşice döven cani bir adam kameralara yansımış, onu engellemeye çalışan ve sonradan kızı olduğu ortaya çıkan genç bir kızın çabası ise fayda vermemişti.

Eyüp Yılmaz: “Soruşturma başlatıldı”

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, bu üzücü olayla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Yılmaz, “bu olay asla kabul edilemez, konuyla ilgili gerekli soruşturma başlatıldı” şeklinde konuşurken ünlü şarkıcı Haluk Levent de kısa süre içinde olaya müdahil oldu.

“Kızı, ‘babam pişman’ diyor!”

Twitter’de 1 buçuk milyonu aşkın takipçisi bulunan sevilen şarkıcı attığı twette şu sözlere yer verdi: “İfade verildi. Baba serbest. Kızı Nur ile görüştük. “Deveyi satın alalım” dedik. Nur ise ‘Haluk abi bu deve benim. Babam kızgınlıkla onu yaptı pişman oldu ama sözüm olsun ben ona çok iyi bakacağım. Satmayı düşünmüyoruz’ dedi. Çanakkale’deki tüm hayvanseverlere teşekkürler.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech