Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zirve mücadelesi kızışıyor

Çanakkale’de sporseverlerin merakla bekledikleri

Çanakkale’de sporseverlerin merakla bekledikleri Süper Amatör erkek futbol liginde 11.hafta müsabakaları oynandı. Süper Amatörde zirve mücadelesi gün geçtikçe kızışır hale geldi.

Çanakkale’de futbol diyince gözlerin çevrildiği Süper Amatör Erkekler Futbol Ligi her geçen gün daha da heyecanlı olmaya devam ediyor. 12 takımın her hafta kıran kırana mücadele ettiği süper amatörde liderlik için mücadeleler daha heyecanlı geçmeye başladı. Bu sene ligde Geliboluspor, Bozcaadaspor ve Yeni Çanspor ilk üçte bulunurken, ekipler arasında puan farkı 3-4 arasında değişiyor.

Ligde 11.hafta geride kalırken sonuçlar şu şekilde oldu: Karabiga Belediye Gençlikspor 2-1 Yenicespor, Kepezspor 0-0 Çardakspor, Bozcaadaspor 2-2 Gökçeadaspor, Lapsekispor 2-2 Küçükkuyu Gençlerbirliği, Geliboluspor 0-0 Yeni Çanspor, Çanakkalespor 6-1 Ezinespor.

Bu hafta oynana mücadeleler içinde en dikkat çekici olanı Geliboluspor ile Yeniçaspor arasında oynandı. Zirve mücadelesinde bulunan iki ekip Gelibolu’da karşı karşıya geldiler. Golsüz beraberlikle tamamlanan maç neticesinde Geliboluspor, 27 puanla zirvede kalmaya devam etti. Üçüncü sırada bulunan Yeni Çanspor ise almış olduğu bir puanla, puanını 23’e çıkarttı.

Haftanın en gollü mücadelesi ise Çanakalespor ile Ezinespor arasında oynandı. Sporseverlerin gole doyduğu mücadelede toplam 7 gol atılırken, Çanakkelespor Ezinespor karşısında sahadan üç puan alarak ayrıldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech