Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan’dan Zeytin Dalı

Çanakkale Belediyesi Başkanı ve

Çanakkale Belediyesi Başkanı ve CHP’nin Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, Aralık ayı olağan belediye meclisi toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çevreyi hem görsel hem de ses anlamında kirletmeden seçim süreci yürütülmesine yönelik konuşmasına destek vermişti. Önceki gün düzenlediği basın toplantısında da çevre konusundaki hassasiyetini yineleyen Gökhan, “Cumhurbaşkanının açıklamasına aynen katılıyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider için de değerlendirmelerde bulunan Başkan Gökhan, Gider’i bürokratlığı döneminden iyi tanıdığını vurgulayarak birbirlerini arayıp adaylıklarını tebrik ettiklerini ifade etti. Seçimin barış içerisinde geçeceğine olan inancını da vurgulayan Gökhan, “Bu süreçte diğer partilerin adaylarının da öyle düşüneceğini umuyorum; barış içerisinde bir seçim kampanyası diliyoruz. Birbirimize hakaret etmeden, yalan yanlış şeyler söylemeden, iftira atmadan, birbirimize karşı kampanya olarak değil, kendimizi halka anlatacak kampanyalar olması gerektiğini söylüyoruz.” diyerek Gider’e ve diğer rakiplerine başarılar diledi.

Gökhan’ın Yerel Seçimler öncesi hem seçim sürecinde barış ortamının hâkim olmasını dilemesi hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çevre söylemlerine destek vermesi, Barışın Kentine yakışan bir siyaset olarak değerlendirildi.

“CUMHURBAŞKANINA AYNEN KATILIYORUM”

Başkan Gökhan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Dün Sayın Cumhurbaşkanının bir açıklaması oldu. Ona aynen katılıyorum. Geçmiş seçimlerde de bunu yaptık. Ama bunu diğer partilerin de uygulamasını diliyorum. Seçim sırasında çevreyi hem görsel hem de ses anlamında kirletmeden bir kampanya yapılmasını tavsiye etti. Bu çok doğru bir tavsiye. Biz de buna uyacağız. Sesli araçlarımız mutlaka olacak ama belli saatlerde ve belli desibelde, belli yerlerde olması için çaba göstereceğiz. Ayrıca görsellerimize de dikkat edeceğiz. Abartmadan, özellikle ilan alanlarını kullanarak, ortalığı kağıda bulamadan, belli alanları donatacağız. Bu dönemde yine çok önem verdiğimiz konu şu olacak; sosyal medyayı kullanacağız. Artık seçimlerde sosyal medya çok daha etkin. Siz ne kadar poster asarsanız asın, ne kadar bayrak asarsanız asın, ne kadar gürültülü bağırırsanız bağırın, tam tersi oluyor. İnsanlar kızıyor ve oy kaybediyorsunuz. Herkes artık sosyal medyanın içerisinde ve biz de bunu kullanacağız. En azından sosyal medyada biri size söylediği zaman cevap verebilme ve kendinizi anlatabilme, doğruyu ortaya çıkartma şansınız var. Dolayısı ile biz de bu mecraları kullanacağız.”

“TAKDİRİ HALKA BIRAKALIM”

Gider’in adaylığını değerlendiren Gökhan, konuşmasına şu ifadelerle devam etti: “Sayın Ayhan Gider ile tanışıyoruz. Birbirimizi tebrik de ettik. Bu süreçte diğer partilerin adaylarının da öyle düşüneceğini umuyorum; barış içerisinde bir seçim kampanyası diliyoruz. Birbirimize hakaret etmeden, yalan yanlış şeyler söylemeden, iftira atmadan, birbirimize karşı kampanya olarak değil, kendimizi halka anlatacak kampanyalar olması gerektiğini söylüyoruz. Yani herkes ne yapacağını söylemeli. Onun dışında geçen sefer olanlar olmadı, tutmadı. Bunlar yapılıyor ve tutmuyor. Çünkü vatandaş beni biliyor. Ben gizli bir adam değilim. Şeffaf ve bilinen bir adamım. Dolayısı ile insanlar beni bildiği için o tür kampanyalar işe yaramıyor. Bence birbirimizi kıracağımıza en güzeli çıkalım ve projelerimizi anlatalım. Bu bağlamda da anlayışımızı ortaya kolayım ve takdiri de halkımıza bırakalım.”

“HEP BİRLİKTE SEÇİM İÇİN ORTAYA ÇIKACAĞIZ”

“Barış içerisinde bir seçim olacağı konusunda bir endişem yok. Bu bağlamda herkese, diğer rakiplere başarılar diliyorum. Tabi en büyük başarıyı da kendime diliyorum. Bu noktada tekrar tüm Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ediyorum. Partililerimiz artık oturmayacaklar. Hep birlikte seçim için ortaya çıkacağız ve hep birlikte olacağız. Sonuçta benden başka üç tane daha aday adayı vardı. Seçimden sonra üçü ile de görüşüp konuştuk ve beni tebrik ettiler. Hiçbir ayrılığımız yoktur. Parti içerisinde hiçbir ayrışma söz konusu değildir. Bütün adaylar göreceksiniz topyekûn sahada olacağız. O arkadaşlarımıza destek veren arkadaşlarımız da bizim partilimiz. Onları da bu sürece katarak, hatta bu seçime katılmamış olan 791 arkadaşımızı da bir fiil bularak, onları da bu sürece katacağız ve güçlü bir biçimde yola çıkıp, finali başarı ile sonuçlandıracağız.”

Eylem Gözeldere

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech