Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güç Birliği Platformu Doludizgin…

Güç Birliği Platformu Derneği’nin

Güç Birliği Platformu Derneği’nin yeni başkanı Nadide Altın, düzenlediği basın toplantısıyla yeni dönem çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Altın, “Bugüne kadar nasıl ki din, dil, ırk gözetmeden her kesime ulaştıysak bundan sonra da bu misyonumuzu devam ettireceğiz” dedi.

Güç Birliği Platformu Derneği’nin kurucu başkanı Gökhan Bayram’ın siyasi çalışmaları sebebiyle dernekten ayılmasıyla göreve gelen Nadide Altın düzenlediği basın toplantısıyla açıklamalarda bulundu.

“Din, dil, ırk ayrımı gözetmiyoruz”

Dernek ofisinde, üyelerin ve basının katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Altın, 1 yılını dolduran derneğin bugüne kadar nasıl çalıştıysa bundan sonra da aynı özveriyle çalışacağını belirterek şöyle dedi:

“Platformumuz 1 yılını doldurdu ve bu süre içinde kurulan 11 komisyonumuz, üyelerimiz ve yardımseverlerimiz sayesinde tüzüğümüzde belirlenen amaçlar doğrultusunda çalışmalar yaparak pek çok etkinlikte bulunduk. Zor durumda olanlar, yaşlılar, engelliler, yardıma ihtiyacı olan kim varsa hepsine el uzatmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda 5 bine yakın insana dokunduk. Bundan sonra da hiçbir kesimi ayırt etmeden; din, dil, ırk, siyasi görüş farklılığı gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bizim kapımız herkese açıktır. Bugüne dek hiçbir siyasi tarafta bulunmadık, bundan sonra da bulunmayacağız.”

“Kadınlarımızı hayatın her alanında destekliyoruz”

Nadide Altın, kadınlara yönelik atölye çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Kadınların ekonomiye, üretime ve aile bütçelerine katkı sağlaması için uğraştıklarını belirterek “Kadınlar komisyonumuz, kadınlarımıza yönelik atölye çalışmaları kapsamında yer sorununu çözerek atölyemizi açmak için çalışıyor. Biz kadınlarımızın hayatın her alanında aktif olarak bulunmasını istiyoruz. Buna yönelik olarak, her ay kadınlarımızın kendilerini daha da geliştirebilmeleri için ücretsiz ve sertifikalı seminerler düzenliyoruz” dedi.

Esra Çanlı-Aslı Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech