Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rahatlama Tekniklerini öğrendiler

Çanakkale Güç Birliği Platformu

Çanakkale Güç Birliği Platformu (ÇGBP) Kadın Komisyonu’nun her ay düzenlediği seminerin bu ayki konuğu Psikolog Nurşen Güngör Albayrak oldu. Albayrak, seminerde, “Rahatlama teknikleri” konusunda bilgi verdi.

Çanakkale Güç Platformu’nun düzenlediği bu ayki seminerinde “Rahatlama Teknikleri ele alındı. Rahatlama, pozitif düşünce ve mutluluk konularını anlatan Psikolog Nurşen Güngör Albayrak, “Her zaman pozitif düşüncenin sesini duymayı öğrenmeliyiz. Negatif bir düşünce ile karşılaştığımızda bundan bir an önce kurtulmanın yolunu bulmalıyız” dedi.

Çiftlerin yaşadıkları olumsuzluklar karşısında yapmaları gereken konular hakkında bilgiler veren Albayrak, pozitif düşüncenin insan ruhuna kattığı olumlu etkileri anlattı.

ÇGBP Kadın Komisyonu Başkanı Nadide Altın ise bu yöndeki seminerlerin devam edeceğini belirterek, ” Her ay düzenlediğimiz seminerlerimizle kadınlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz ve farkındalık yaratmak istiyoruz” dedi.

Kadınlara yönelik çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Altın, kadınlar için bir atölye açacaklarının müjdesini verdi.

Nadide Altın, “Ben ve arkadaşlarım yaklaşık bir yıla yakındır kadınlarımız için bir atölye kurmak için çalışıyorduk. Nihayet bu hayalimizi gerçekleştirdik. Nusret Kutlu İş Merkezinin 4. katında yerimizi tuttuk, bazı malzemeleri temin ettik. 20 gün içinde atölyemizin açılışını yapmayı planlıyoruz. Bunun için çok heyecanlıyız. Bu süreçte bize desteğini esirgemeyen başkanımız Gökhan Bayram’a teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan seminerde duygusul anlar da yaşandı.

ÇGBP Başkanı Gökhan Bayram, yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerine katılmak için platform başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

ÇGBP’nun güçlü bir noktaya geldiğini ve bundan sonrada çalışmalarını başarıyla sürdüreceğine inandığını dile getiren Gökhan, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla duygusal anlar yaşadı.

ÇGBP Kadın Komisyonu başkanı Nadide Altın da Gökhan’a komisyon adına başarı dileğinde bulundu.

Altın, seminere ev sahipliği yapan Çanak Otel’e, sponsorlar Elif Kuaför, Can Perde ve Bora Çiçek Evi’ne de teşekkür etti.

Pazar günü olmasına rağmen kadınların seminere ilgisinin yoğun olduğu gözlenirken, toplantının sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech