Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Herkes için spor”

Çanakkale’de vatandaşların kullanımına açık

Çanakkale’de vatandaşların kullanımına açık olan ve birbirinden farklı spor branşlarında etkinlik hizmeti sunulan Kıvanç Kaşıkçı Spor Kompleksi’nde üyelere seminer verildi. Seminerin konusu “Herkes için spor” oldu.

Çanakkale Belediyesi tarafından Esenler Mahallesi’ne geçtiğimiz yıllarda inşa edilen Sağlıklı Yaşam Parkı düzenli olarak her gün hizmet vermeye devam ediyor. Eğitmen kadroları ile düzenli olarak farklı branşlarda spor aktivitelerine devam eden şimdiki ismi ile Şehit Kıvanç Kaşıkçı Sağlıklı Yaşam Parkı’nda dün üyelere seminer düzenlendi. Saat 10.30’da başlayan seminer yaklaşık yarım saat sürdü. Kompleks içerisinde bulunan eğitmenlerin düzenlemiş olduğu seminere 40 üye katıldı. Spor eğitmenleri tarafından üyelere “Herkes için spor” başlığı ile seminerde sporun önemi ve anlamı anlatıldı.

Seminere katılan eğitmenlerin isimleri, Gökçe Baysal, Serkan Soycan Yaylacı, Ezgi Güneş, Oğuzcan Uysal, Tuba Turan ve Erdal Akyürek oldu.

Seminere katılan üyeler, Sağlıklı Yaşam Parkı’nda düzenlenen bu tarz eğitimlerin ve seminerlerin oldukça verimli olduğunu belirttiler.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech