Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelibolu’dan Dünya’ya açılıyorlar

Gelibolu Mehmet Akif Ersoy

Gelibolu Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırladığı Erasmus Plus Okul Ortaklığı Projesi “Walls and Bridges”, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Türkiye Ulusal Ajansı, Gelibolu Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Haydar Levent’in başvurusunu yaptığı 24.500 € bütçeli Erasmus Plus Okul Ortaklığı projesi “Walls and Bridges” – Duvarlar ve Köprüler’i desteklenmeye değer buldu.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Gelibolu Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri iki sene boyunca, aralarında İtalya, Macaristan, Portekiz, İsveç ve İspanya’nın bulunduğu AB ülkelerine proje ziyaretleri gerçekleştirecekleri duyuruldu.

İlk proje toplantısı 23 – 27 Ekim tarihlerinde Gelibolu’da 14 öğretmenin katılımı ile düzenlenecek. Ardından, 2019 Mart ayında Portekiz ve 2019 Nisan ayında İtalya ziyaretleri başlayacak. Okul bu proje ile birlikte öğrenci ve öğretmenlerinin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech