Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1915 Futsal takımından Başkana ziyaret

1915 Çanakkale Spor Kulübü

1915 Çanakkale Spor Kulübü Engelli Futsal Takımı oyuncuları, antrenörü ve kulübün başkanı dün Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret ettiler.

Çanakkale’de faaliyet gösteren 1915 Çanakkale Spor Kulübü Engelli Futsal takımı oyuncuları dün Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret ettiler. Kulüp başkanı, antrenör ve oyuncuların katıldığı ziyaret programı Başkanlık makamında saat 12.00’de gerçekleşti.

Ziyaret sırasında konuşan oyuncular, “Yükselme liginden Adana’dan kupayla döndük. Yükselme Ligi’nden İkinci Lige yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakkale’nin az gören sporcularından oluşan ilk Futsal takımıyız. Salon futbolu alanında faaliyet gösteriyoruz. Zilli topla değil normal futbol oynuyoruz. İkinci Ligde 2018-2019 sezonunda mücadele edeceğiz. Hedefimiz Birinci Lige çıkmaktır. İkinci Ligde 8 takımla mücadele edeceğiz. 17 takım arasından Yükselme Ligi’nden İkinci Lige çıkabildik. Anadolu’nun farklı şehirlerinden oluşan takımları arasında bu sene mücadele edeceğiz. Normal oyun 4+1 şeklinde oluşuyor. 10 oyuncu bir antrenör ve sağlıkçılar ile takım 14 kişiden oluşuyor. Bizler kazandığımız kupayı gelelim ve sizlerle paylaşalım dedik” açıklamalarında bulundular.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech