Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kent yağmura teslim

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından kent dün öğle saatleri ile birlikte yağmurun etkisi altında kaldı. Vatandaş, yağmurla birlikte yaza tamamen veda etmiş oldu.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısının ardından kent, dün öğleden sonra yağmura teslim oldu. Yağışların bugün de devam etmesi bekleniyor.
Meteorolojinin verdiği bilgilere göre; bölge geneli parçalı ve çok bulutlu; bugün Çanakkale, Balıkesir ve Manisa il geneli, İzmir’in Çeşme Yarımadası ve güneybatı kıyıları haricinde kalan yerleri ile Aydın’ın kıyıları haricinde kalan kısımlarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yağışların Çanakkale’nin kuzey ve doğusu ile Balıkesir’in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.Bugün ise bölgenin kuzey ve iç kesimleri parçalı çok bulutlu; Çanakkale’nin doğusu, Balıkesir’in Edremit Körfezi haricinde kalan ilçeleri, Manisa’nın da kuzey ve doğusunun sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor. mektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, görülebilecek kuvvetli meteorolojik hadiseler , ani seller, su baskınları, yıldırım, dolu yağışları ve ulaşımda aksamalar ile ilgili uyardı.

Yıldız Sağlam

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech