Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Doğa” projesi finale kaldı

Çanakkale Doğa Okulları öğrenci

Çanakkale Doğa Okulları öğrenci ve öğretmenleri ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) hocalarının işbirliğiyle hazırlanan “Doğa ve Doğa Okulları El Ele Geleceğe” isimli proje The Quarry Life Award yarışmasında sosyal fayda kategorisinde en iyi 3 proje arasında seçilerek finale kaldı.

Çanakkale Doğa Okulları’nın ÇOMÜ Biyoloji Bölümü ve Akçansa ile iş birliği içinde oluşturduğu ‘Doğa ve Doğa Okulları El Ele Geleceğe’ isimli projemiz The Quarry Life Award yarışmasında sosyal fayda kategorisinde en iyi 3 proje arasında seçilerek finale kaldı. Projede, Çanakkale Doğa Koleji ilkokul müdür yardımcısı Emine Öztürk ve Ekoloji Öğretmeni Emine İnci Balkan yürütücü, Dr. Eray Bozyel, Sümeyye Özdemir, Elif Merdamet araştırmacı ve Prof. Dr. Ahmet Gönüz danışman olarak yer alıyor.

Doğa Okulları tarafından yapılan açıklamada; “Projemiz, dünyadaki diğer sosyal fayda kategorisindeki projeler arasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştır” denildi. Açıklamanın devamında; ”
Okulumuz Ekoloji Öğretmeni tarafından Endonezya’dan gelen uluslararası jüri üyesi Prof. Dr. Ani Mardiastuti’ye süreç içerisinde öğrencilerimizin çalışmaları ile ilgili sunum yapıldı. Prof. Dr. Ani Mardiastuti, Akçansa proje koordinatörü Çağlar Geven ve diğer proje ekipleri ile Bozalan Kil Ocağında yer alan proje alanları gezildi” ifadeleri yer aldı.

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech