Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRSAB’ta Çelik dönemi

TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel

TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu; Turgay Kılıç’ın istifasının ardından yeni yönetimini seçimle belirledi. Tek liste yapılması beklenen ancak  Ahmet Çelik’in (Wilusa Turizm) ardından İlhami Gezici’nin (Bedrock Turizm) de aday olduğu seçimlerde Çelik 52 kişiden 32’sinin oyunu alarak seçimi kazandı.

TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç’ın istifasının ardından Körfez Yöre Temsil Kurulu seçimleri gerçekleştirildi.
Seçime tek liste gidilmesi planlanırken Ahmet Çelik’in (Wilusa Turizm) ardından

İlhami Gezici (Bedrock Turizm) de adaylığını açıkladı.
Demokrasi kuralları çerçevesinde gerçekleşen seçimde 52 kişi oy kullandı. Yeşil listenin sahibi Ahmet Çelik 32 oy ile yeni başkan seçildi.

“OY VERMEYENLERE KARŞI DURUŞUM OLMAYACAK”
TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Çelik, konuşmasında; “Bize bu görevi layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. İnanın ki oy vermeyenler, hiçbir şekilde karşı durduğum arkadaşlarım olmayacaklar. Hepsi ile istişare etmem konularda edip gereken yerlerde yardım da isteyeceğim.Çok çalışacağıma ve dürüst olacağıma söz vermiştim, sözümde duracağım ve başkanlığımı sonuna kadar böyle devam ettireceğim. İlhami de kazansa ben de kazansam Çanakkale turizmi kazanacaktı.”

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech