Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatırımlar gözden geçirildi

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2018

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2018 yılı 2.Dönem Değerlendirme Toplantısı, İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Salonu’nda Vali Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı. Vali Tavlı, “Çanakkale’ye yapılan yatırımlar büyük yatırımlardır. Bu da devletimizin Çanakkale’ye önem verdiğini göstermektedir” vurgusunda bulundu.

İl Koordinasyon Kurulu’nun 6 aylık periyodu kapsayan 2.dönem değerlendirme toplantısı dün yapıldı. Saat 14.00’te İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Salonu’nda yapılan toplantı Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya, daire amirleri, İl Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla,  ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan katıldı.

Toplantıda İl Müdürleri ve kurum amirleri 6 aylık periyotta gerçekleşen çalışmalarla ilgili sunumlar yaptılar ve gerçekleşecek projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

“6 AYLIK ÇALIŞMALARI GÖZDEN GEÇİRDİK”

Toplantıya başkanlık yapan Vali Orhan Tavlı, “2018 yılında hep birlikte daha güzel çalışmalara imza atmayı temenni ediyorum. Bugün kamu kurum ve kuruluş temsilcilerimizle bir istişare yapmış olduk. 6 aylık çalışmaları gözden geçirdik.

“ÇANAKKALE’DEKİ YATIRIMLAR BÜYÜK YATIRIMLARDIR”

Çanakkale özelinde baktığımızda buradaki yatırımlar büyük yatırımlardır. Ülkemiz ve dünya çapında ses getirecek yatırımlardır. Eğitim, sağlık ve ulaşımda büyük yatırımlar planlanıp devam ediyor. Bu da bizim devletimizin Çanakkale’ye verdiği önemi göstermektedir. Bu nedenle Çanakkale’de yapılan yatırımlarda başta sayın Cumhurbaşkanımıza ve sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki yatırımlarla daha güzel bir Çanakkale hedefleri doğrultusunda ilerleyeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech