Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Bakan’a Kadın BaÅŸkan’dan Tebrik

Çanakkale İl Kadın Girişimciler

Çanakkale Ä°l Kadın GiriÅŸimciler Kurulu BaÅŸkanı Bahar Yurt , Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Bahar Yurt ; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanlarının katılımları ile düzenlenen; Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a tebrik ziyaretine katıldı.

Önce TOBB BaÅŸkanı Rifat HisarcıklıoÄŸu’na yeniden BaÅŸkan seçilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulunan Ä°l Kadın GiriÅŸimciler Kurulu BaÅŸkanları,  ardından hep birlikte Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Çanakkale  İl Kadın GiriÅŸimciler Kurulu BaÅŸkanı Bahar Yurt; “TOBB camiasından bir ismin yeni Kabinede yer almasından çok mutlu olduk. Sayın Ruhsar Pekcan ile TOBB çatısı altında yıllardır beraber çalışıyoruz. Önceden iki ayrı Bakanlık olan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı ÅŸimdi Ticaret Bakanlığı adı ile  bir araya geldi ve Sayın CumhurbaÅŸkanımız önceden iki ayrı bakanın üstlendiÄŸi bu büyük sorumluluÄŸu, tek başına Ruhsar Pekcan’a, bir kadına vererek kendisine olan güven ve itimadı da göstermiÅŸ oldu. Bir kadının, iki ayrı bakanlığı birleÅŸtirip yürütebileceÄŸinin en büyük göstergesi, güvencesi Ruhsar Hanım. Bu vesile ile CumhurbaÅŸkanımıza da şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da konuÅŸmasında, kadın giriÅŸimcilere yenilikçi ve teknoloji odaklı projeler üretmeleri çaÄŸrısında bulunarak, “Ruhsar Pekcan olarak söz veriyorum, projelerinize Bakanlığımın dışında da uluslararası fonlardan finansman bulacağım. Yeter ki siz yaratıcı, sürdürülebilir, yapıcı, uygulanabilir, istihdam artırıcı projelerle gelin.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech