Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yelkencilerden 15 Temmuz pankartı

15 Temmuz Demokrasi ve

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Çanakkale’nin Karabiga sahilinde başlayan “Uluslararası Barbarossa Cup Yelken Yarışları”nda anma töreni düzenlendi.

Su sporlarında Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden İÇDAŞ Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde Troya Yılı kapsamında düzenlenen yarışların öncesinde 15 Temmuz günü anlamlı bir tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma töreninde denizde yelkenciler “15 Temmuz destanının kahramanlarını şehit ve gazilerimizi şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz” pankartını açtılar. İÇDAŞ A.Ş. sponsorluğunda devam eden “Uluslararası Barbarossa Cup Yelken Yarışları”na Türkiye’nin güzide kulüplerinden 109 sporcu katılıyor. Yarışlar 20 Temmuz 2018’da sona erecek.

Türkiye Yelken Federasyonu resmi yarış programında olan Uluslararası Barbarossa Cup, Çanakkale’nin Karabiga sahilinde İÇDAŞ Spor Yelken Okulu tesislerinde düzenleniyor.

Troya Yılı kapsamında Türkiye Yelken Federasyonu ile işbirliği içinde, İÇDAŞ A.Ş. sponsorluğunda, Çanakkale Valiliği himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile koordinasyon içinde gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin güzide 19 kulübünden 109 sporcu ve teknik ekibi yarışlara katılıyor.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech