Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tavlı’dan Åžehit Ailelerine Ziyaret

15 Temmuz Åžehitlerini Anma,

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Vali Orhan Tavlı, Şehit ailelerini ziyaret etti.

ŞEHİT PİYADE ONBAŞI FATİH DURU’NUN AİLESİNE ZİYARET

Hakkari-Yüksekovada  mayın patlaması sonucu Şehit düşen Piyade Onbaşı Fatih Duru’nun annesi Azime Duru ve kardeşi Muhsin Duru’yu ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, şehit ailesiyle bir süre görüşerek Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, şehit ailesine minnet duygularını iletti.

ŞEHİT ASTSUBAY YAVUZ GÖKHAN ŞAHİN’İN AİLESİNE ZİYARET

İstanbul Sahil Güvenlik Komutanlığı botunda görevli iken şehit düşen Astsubay Yavuz Gökhan Şahin’in Annesi Fatma Şahin ve Babası Muharrem Şahin’i ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, şehit ailesiyle bir süre görüşerek Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, şehit ailesine minnet duygularını iletti.

ŞEHİT ASTSUBAY ÇAVUŞ HÜSEYİN SERTÇELİK’İN AİLESİNE ZİYARET

1994 yılında Diyarbakır’da teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit düşen Astsubay Çavuş Hüseyin Sertçelik’in Annesi Sabiha Sertçelik ve kardeşi Çağlar Samet Sertçelik’i ziyaret eden Vali Orhan Tavlı,  şehit ailesiyle bir süre görüşerek Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, şehit ailesine minnet duygularını iletti.

ŞEHİT YÜZBAŞI OKTAY GÜNGÖRDÜ’NÜN AİLESİNE ZİYARET

Vali Tavlı, 1994 yılında şehit düşen Şehit Yüzbaşı Oktay Güngördü’nün Babası Mustafa Kemal Güngördü, Kardeşi Cahit Halil Güngördü ile bir süre görüşerek Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, şehit ailesine minnet duygularını iletti. Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech