Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“RAHMET OLA!”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, sosyal medya hesabından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anlamlı bir yazı paylaştı.

“15 Temmuz’da o gün darbecilerin karşısına ilk direnen yerlerden bir tanesi Çanakkale’dir. 103 yıl önce düşmana geçit vermeyen Çanakkale yine düşmana karşı birliğini ve beraberliğini korudu.” diyen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bir Millet düşünün düşmana karşı dimdik, dostuna karşı merhametli. Türk Milleti, 15 Temmuz gecesi vatanına olan sevdasını bir kez daha gösterdi. Millet olarak verdiğimiz mücadele demokrasi tarihine altın harflerle yazıldı. Türkiye’yi karanlık günlerine götürmek isteyenlerin hevesi kursağında kaldı. Millet olarak her seferinde canına, vatanına göz dikenin hesaplarını bozduk. Sarıkamış’tan Çanakkale’ye her zaman toprağına el sürmek isteyenlerin karşısında durduk. 15 Temmuz’da o gün darbecilerin karşısına ilk direnen yerlerden bir tanesi Çanakkale’dir. 103 yıl önce düşmana geçit vermeyen Çanakkale yine düşmana karşı birliğini ve beraberliğini korudu.

Yeni hükümet sistemiyle beraber yönetime el koymak isteyenlerin önü kesilmiş oldu. Ülke olarak uzun yıllar tam bağımsızlık için büyük mücadeleler verdik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle beraber yönetim sistemimiz tek çatı altında, tüm kurumlarıyla ortak hareket edecek. Darbe senaryoları artık geride kaldı.”

“TERÖRDEN TEMİZLENENE DEK MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

“15 Temmuz’dan sonraki iki yıllık süreçte ülkemiz olağanüstü hâl şartlarında Cumhurbaşkanımızın kararlılığı sayesinde başta FETÖ ve PKK olmak üzere terörle etkili bir şekilde mücadele etti. Şehitlerimize layık bir Türkiye inşa etmek için gece gündüz demeden koşturduk, koşturmaya devam edeceğiz. Türkiye, terörden temizlenene dek 15 Temmuz ruhuyla mücadelemiz devam edecek.

O gece telefonlarımızı açmayan bürokratları, darbe olsa da kurtulsak diyen hainleri,
adı sivil kendi vesayet beyinli STK’ları, meydana davetimize rağmen gelmeyen CHP milletvekilini ve bld bşk da unutmadık.

Bugün artık yeni bir Türkiye var. Geleceğe güvenle yürüyen, demokrasisini sağlamlaştırmış bir ülke var. Yeni Türkiye’yi milletimizle beraber inşa edeceğiz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemizin kalkınması ve gelişmesi yönünde adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet anıyoruz.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech