Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Gönüllü Gençlik Basınla Buluştu

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği dün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Lodos Cafe’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Erdoğan Madak, Başkan Yardımcısı Gökalp Yağcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Önder Çetinkaya ve Metin Koç katıldı.

Derneğin kurumsal kimliği ve yardım faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Av.Erdoğan Madak konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Derneğimiz iki yılı aşkın süredir, para toplamadan sadece ayni yardımlar ile Çanakkale’nin tüm ilçe ve köylerinde yardıma muhtaç ola kişilere destek olmaya çalışıyor. 2015 yılında tamamen gönüllülük üzerine kurulmuş olan derneğimizde kimsenin diline, dinine, cinsiyetine, etnik kökenine ve siyasi kimliğine bakmadan, paylaştıkça çoğalan iyiliklere ortak olmaya çalışıyoruz.

Maddi hiçbir beklentimiz olmadan bazen sofralara tuz, bazen atılan adımlara güç, bazen de bir bayram sevinci olmak için her ihtiyaca gönlümüzden ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu amacı gerçekleştirirken de asıl olarak ihtiyaç sahiplerinin daha huzurlu ve mutlu yaşamasına da yardımcı olmaya çalışmaktayız. Maddi hiçbir beklentimiz olmadan bazen sofralara tuz, bazen atılan adımlara güç, bazen de bir bayram sevinci olmak için her ihtiyaca gönlümüzden ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu amacı gerçekleştirirken de asıl olarak ihtiyaç sahiplerinin daha huzurlu ve mutlu yaşamasına da yardımcı olmaya çalışmaktayız.”

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech