Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Teknik hata yeniden ihaleye çıkartacak

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ndeki hava soğutma ve ısıtma sisteminin teknik çizimlerindeki yanlışlık nedeniyle, yeni bir hava soğutma ve ısıtma sistemi için yeniden ihale açılacağı iddia ediliyor.

Kasım 2017’de Kepez’de hizmete giren Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin hava soğutma ve ısıtma sistemi, açıldığı günden itibaren hastane içerisinde ve dışarısında yoğun bir sese neden oluyor. Dört borulu ve iki borulu olarak bağlanılan Clivet marka hava soğutma ve ısıtma sistemlerinin teknik çizimlerinin yanlış yapılmasının ve devamında yanlış çizimlerin uygulanmasının, yoğun ses oluşmasına sebebiyet verdiği ifade edildi.

Hastanenin faal olduğu günden beri kulaklarda çınlanan yoğun sesten rahatsız olan hastane yönetiminin, hava soğutma ve ısıtma sistemini için yeniden ihaleye hazırlandığı iddia ediliyor. 500 bin Türk lirasına yeniden yapılması planlanan ihaleyi kimin alacağı şimdiden merak konusu oldu. Hava soğutma ve ısıtma sistemine ses yalıtımı yapılacağı da konuşulan iddialar arasında…

Atakan Alkış

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech