Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Acer’e ÇASİAD Ziyareti

Çanakkale Sanayicileri ve İş

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD)  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yücel Acer’i ziyaret etti. 

11 Temmuz 2018 Çarşamba günü, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Semih Toprak,Saymanı Orkun Yalman, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa K.Ertuğrul, Z.Mert Öztürk, A.Burak Kunt ve Genel Sekreteri Ayşen Gürer Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yücel Acer’i ziyaret etti.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber sohbet edilen ziyarette Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yücel Acer’e yapacakları projeler ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek, çeşitli görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Semih Başaran konuşmasında kalifiye eleman sıkıntısı ile nitelikli çalışan bulunamadığı için yaşanan sorunlara değindi. Eğitimin büyük önem taşıdığı bu süreçte, ileride şirketlerimizi emanet edeceğimiz gençlerin iyi yetiştirilmesine katkı koymamız şart, bu kapsamda biz ÇASİAD olarak bu dönemde eğitim seminerlerine ağırlık vereceğiz, üniversitemiz ile iş birliği içinde olarak çalışmalarımızı yürütmek bizi memnun edecektir, şeklinde konuştu. Başaran ayrıca ÇASİAD olarak her zaman üniversitenin yanında olduklarını her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve işbirliği içinde hareket ederek bölgemize daha fazla katkı sağlamak için var gücümüzle çalışacağız, dedi. Prof.Dr.Yücel Acer’de üniversitenin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. Eğitimdeki iş birliklerini artırarak Çanakkale İş Dünyası ile birlikte ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirtti. Rektör Acer, eğitim seminerleri hakkında önümüzde ki günlerde tekrar görüşelim diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran’a ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech