Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan’dan Turan’a cevap

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dün belediye meclisi toplantı salonunda basın toplantısı düzenledi. Toplantıda AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın milletvekili mazbatasını almasının ardından söylediği; “Bunlar Çanakkale’de neden birinciler? Bunu sormak bizim hakkımız. Biz, her yerde birinciyiz ama neden merkezde birinci değiliz?” sorusuna cevap verdi. Başkan Gökhan; “CHP oylarının çok çıkması şaşılacak bir şey değil” diyerek faaliyetleri anlattı ve “Çanakkale halkı, oy vermeye devam edecektir” diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan milletvekili mazbatasını almasının ardından Çanakkale Adliyesi önünde kendi partililerine konuşma yapmış ve yaptığı konuşmada; “Bunlar,  Çanakkale’de neden birinciler? Bunu sormak bizim hakkımız. Biz, her yerde birinciyiz ama neden merkezde birinci değiliz?” sorusunu dile getirmişti. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise hem bu soruya cevap olarak hem de genel değerlendirme yapmak amacıyla Çanakkale Belediyesi Meclis Salonu’nda basın toplantısı gerçekleştirdi.

Turan’a cevap veren Belediye Başkanı Gökhan;  “Oy çokluğu yeni değil, 1968’den beri CHP’ye oy çok kente.  İsmail Özer ile beraber daha sonra ben her dönem burada oylarımızı arttırmak suretiyle CHP’nin yerel yönetim iktidarını sürdürüyoruz. CHP oylarının çok çıkması şaşılacak bir şey değil çünkü anlayışımız, topluma bakış açımız farklı” dedi. Belediye olarak sosyal hizmetlere önem verdiklerini belirten Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri tanıttı. Gökhan konuşmasının sonunda; “Çanakkale halkı oy vermeye devam edecektir” dedi.

Gökhan’ın neden oy aldıklarına yönelik konuşmasında şu ifadeler yer aldı…

“YATIRIMLAR YAPIYORUZ”

“Burada biz hep yatırımlar yapıyoruz. Aynı zamanda halk ile birebir ilişki içerisinde olduğumuz etkinlikler yapıyoruz. Konserler, toplu mekanlar , plajlar, sinema günleri , festivaller , her ay kültürel ve sanatsal etkinlikler, müzeler, Barbaros ikinci kreşimizi, barış kordonda yeni düzenlemeler, Güzelyalı ve Dardanos altyapı çalışmaları, aynı zamanda Kale Seramik ile beraber Çocuk Bilim Merkezi’nin inşaatına başlandı. Sadece Belediye’nin yapmakla görevli olduğu işleri değil, bunun dışında halka birebir dokunan sosyal yardımlar yapılıyor. Kent halkını zenginleştirmek için işlerimizi devam ettiriyoruz.”

“ÇANAKKALE HALKI BU YÜZDEN OY VERMEYE DEVAM EDİYOR”
“Mühim olan insanlara bir kentte yaşama sevincini hissettirebilmek. İkilik olmadan, taraf olmadan, hiç kimsenin siyasi, etnik, dinsel hiçbir görüşünü dikkate almadan çalışan yönetimleri halkımız destekliyor. Biz her zaman olduğu gibi Belediye’nin mal mülk her türlü varlığını sonuna kadar dikkat ve özenle takip ediyoruz. Sonuç itibari ile harcadığımız paranın içinde yetim hakkı olduğunu da biliyor ve bu hakkı kötüye kullanırsak vebalinin de çok ağır olduğunu da bilenlerdeniz.  Zaten sorgulamıyoruz, hesap veriyoruz. Çanakkale halkı bu yüzden oy vermeye devam ediyor. Vermeye de devam edecektir.”

Atakan Alkış – Ceren Güney

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech