Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale’nin başarısı görülüyor”

Geçtiğimiz günlerde yapılan Merkezi

Geçtiğimiz günlerde yapılan Merkezi Yerleştirme Sınavı’nda Çanakkale’den dereceye giren öğrenciler dün saat 14.00’te İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’dan plaketlerini aldılar. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan etkinlikte, “Sınav sonuçlarında Çanakkale’nin başarısı net bir şekilde görülmektedir” vurgusunda bulundu.

Dün saat 14.00’te Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü’nde geçtiğimiz hafta yapılan Merkezi Yerleştirme Sınavı’nda Çanakkale’den dereceye giren 10 öğrenci bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte velilerde İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ile buluştular. Çanakkale’den dereceye giren ve başarılı olan 10 öğrenci plaketlerini İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’dan aldılar. Düzenlenen etkinliğe okul müdürleri de katıldı.

“10 ÖĞRENCİ PLAKETLERİNİ ALDI”

Plaket alan öğrencilerin isimleri şu şekilde oldu; Fatma Beyza Uysal, Ece Işık, Fatmanur Öztürk, Kılıçaslan Yavuzaslan, Evren Sezen, Mehmet İlbey Angur, Kayra Çekmece, Emre Aydoğmuş, Özlem Tosunoğlu ve Hamide Sıla Özdemir…

“ÇANAKKALE’NİN BAŞARILI OLDUĞU GÖRÜLÜYOR”

Etkinlikte öğrencilere ve velilere hitap eden İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, “Merkezi Yerleştirme Sınavı’nda Çanakkale İl genelinde oldukça verimli bir süreç yaşadık. Doğal olarak bu süreç içerisinde başarıları ile öne çıkan öğrencilerimiz oldu. Bizde bu öğrencilerimi bugün burada ödüllendirmek istedik. Biz genel ve ana sonuçlara baktığımızda Çanakkale’mizin oldukça başarılı olduğunu görüyoruz. Biz çocuklarımızı geleceğe etkili ve güçlü bir şekilde hazırlamak istiyoruz. Son yıllarda eğitime ayrılan fırsatların ve imkanların geliştiğini görmekteyiz” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech