Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teröre Destek Polemiği Twitter’a Taştı

Çanakkale’de 24 Haziran seçimlerinde

Çanakkale’de 24 Haziran seçimlerinde sonra siyasi polemik sosyal medyaya taştı. HDP’nin CHP’nin desteğiyle barajı geçtiğini söyleyen Grup Başkanvekili Bülent Turan’a, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’ten yanıt gecikmedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek arasında teröre destek polemiği sosyal medyaya taştı.

“Gazimiz Camı, Çerçeveyi İndirdi”

Turan dün yaptığı paylaşımda, “Ziyaret edebildiniz mi bilmiyorum ama HDP oylarınızla barajı geçince Bayramiçli yatağa bağlı gazimiz Anıl Yavuz ayağa kalkarak üzüntüsünden evde cam, çerçeve, televizyon ne varsa hepsini kırıyor. Şimdi de psikolojik tedavi görmeye başladı. Görün artık bunları!” diyerek HDP’nin CHP’nin oylarıyla barajı geçmesine tepki gösterdi.

“Sizi Gazilerimizi İstismar Ederken Görüyoruz”

Grup Başkanvekili Bülent Turan’a cevap gecikmedi ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “Biz sizi PKK terör örgütüyle çözüm sürecinde kolkola gördük; Oslo’da İmralı’da Kandil’de gördük; Fethullah Gülen “Hocaefendi Hazretlerinizle” ordumuza kumpaslar kurarken gördük; Barzani ile yan yana gördük; şimdi de şehitlerimizi ve gazilerimizi istismar ederken görüyoruz. Yazık!” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech