Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Hizmetleri Mezuniyeti

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (MYO) 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra okulun tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti. Törende açılış konuşmalarını Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Alper Akçalı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün yaptı.

Akçalı mezun öğrencilere, “Sağlık alanında çok önemli görevler yürüteceğiniz günlere başlayacaksınız. Bu noktada bir ekip çalışması içinde ve hastalara ilk temas eden kişiler olacaksınız. Çok önemli bir meslek grubu içerisinde insanlara hizmet edeceksiniz, mesleğinizi önemseyin. Asla yorulmayın ve üzülmeyin, küçük bir teşekkür ya da sağlığına kavuşmuş bir hasta size büyük mutluluk getirecek. Bizler kendimizi artık size emanet edeceğiz, sizleri bu bilinçle yetiştirmeye çalıştık. Hepinize meslek hayatınızda başarılar dilerim.” dedi.

Görün ise konuşmasında mezun öğrencilere;

“Zorlu bir eğitim sürecinden sonra vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını aldığınız bu günde sizi tebrik ediyor, size destek olan ailelerinize ve hocalarınıza teşekkür ediyorum. Artık birer mezunsunuz ama eğitim, hayatımız boyunca devam eder. Kendinizi geliştirmeli, hep daha ileriye gitmeli ve kariyerinizde en iyi yerlere gelmelisiniz. Sizler alacaklıydınız ama bugünden itibaren borçlusunuz, bu vatana, ailelerinize ve hocalarınıza karşı borçlusunuz. Sizlere mezuniyet sonrası hayatlarınız da başarılar dilerken, ÇOMÜ’yü de en iyi şekilde temsil etmenizi temenni ediyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdim edildi. Sağlık Hizmetleri MYO birincisi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencisi Beyzanur Gerçek oldu. Tören, sağlık andının okunması ve kep atma töreni ile son buldu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech