Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emekçi Kadınlardan Kırkyama Sergisi

ÇTSO evinde gerçekleşen, açılışını

ÇTSO evinde gerçekleşen, açılışını Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın dün saat 18.00’da yaptığı ‘Kırkyamadan Bir Camadan’ el işleri sergisi, yoğun ilgi gördü.

Çanakkale Kırkyama ve El Sanatları Derneği’nin düzenlediği ‘El İşleri Sergisi: Kırkyamadan Bir Camadan’dan 27 Haziran saat 18.00’da ÇTSO evinde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın katılımlarıyla açılışını gerçekleştirdi. Onüç emekçi kadının oluşturduğu sergide elliye yakın el işi çalışması vardı. Sergi Sahibi Tülin Yılancıoğlu yaptığı açıklamada “Genelde yorgan ve örtüler üzerine çalışmalar yaptığımız için bu defa giysiler, çantalar küçük objeler üzerinde çalışmak istedik. Yaklaşık sekiz aydır, eylül ekimden beri, devamlı olarak çalışıyoruz. Bu eserler bizim çocuğumuz, göz nurumuz, el emeğimiz.” dedi.

Sergide eski Güzel Sanatlar Lisesi  müdürü ve resim öğretmeni Haldun Yılancıoğlu’nun da üç Avrupa ülkesinden HDR tekniği ile çekip kendisinin bastığı fotoğraflarda vardı. Fotoğraflar, şarap evi vitrini, turşucu tezgahı gibi çok farklı kareler içeriyordu.

Sergi yediden yetmişe emeğe değer, kadına destek verenleri 5 Temmuz’a kadar misafir edecek.

G.Nermin  Yıldız – Merve Zıpkın

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech