Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan Mart seçimlerini işaret etti

Haziran’dan itibaren yeni ve

Haziran’dan itibaren yeni ve daha uyumlu bir Ak Parti olacağını dile getiren Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partisinin teşkilatına Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerini işaret etti. Turan, partisinin teşkilatına Mart seçimlerinde Çanakkale’nin on iki ilçesini kazanmak için iyi hazırlanmaları yönünde talimatta bulundu.

Çanakkale Ak Parti İl Teşkilatı üst yönetimi, Deniz Polis Evi’nde düzenlenen yemek programında bir araya geldi. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, teşkilatına Mart seçimlerinde Çanakkale’nin on iki ilçesini kazanmak için iyi hazırlanmaları yönünde talimatta bulundu. “Yeni dönemde çok daha ciddi, planlı işler yapacağız, yapmamız lazım Seçimlere fazla yok” diyen Turan konuşmasının devamında; “İnsanız dinleneceğiz ama hiçbir belediyenin kaybına iltimasımız yok. Aman ha… 8 ay kaldı. Yol yapacağım, çukur açacağım bırakın bunları. Bir işiniz var, halkımızla muhabbet. Bir işimiz var, belediye başkanlarımızın yeni döneme iyi hazırlanması. Bizim hepsini kazanmaya ihtiyacımız var. Asla kaybetme imkânımız yok. Mart ayında Çanakkale’nin diğer illerdeki gibi Ak Parti rengine bürünmesini sağlamamız lazım. Göreceksiniz nasıl ki şu an bizim altı ilçemiz varsa, yeni dönemde on ikisi de bizim olabilir. Bunun için bir eksiğimiz yok” ifadelerini dile getirdi.
Turan konuşmasının devamında Ak Parti’nin Haziran’dan itibaren daha uyumlu ve yeni bir parti olacağını da ifade etti. Barzani ile olan fotoğrafı ve CHP hakkında da konuşan Turan’ın konuşmasında şu satırbaşları öne çıktı;

“DÖRT VEKİLE DE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
“Bu şehrin vekiliyim. Dört vekil seçildi. CHP’si Ak Parti’si. Dördüne de sahip çıkacağız. Belediyesi CHP’li, belediyesi Ak Partili; yasal kamu hakkı ne varsa destek olacağız. 24 Haziran’a kadar bir Ak Parti var, Haziran’dan sonra yeni bir Ak Parti var. Yeni Ak Parti’ye ayak uyduracak herkes baş tacı. Biz buraya bir teşekkür toplantısına gelmekle beraber yeni bir başlangıca da adım atıyoruz” dedi.

BARZANİ İLE FOTOĞRAFINA AÇIKLIK GETİRDİ
Turan, sosyal medyada seçim öncesi ortaya çıkan Mesud Barzani ile olan fotoğrafı hakkında şunları söyledi; “Ben grup başkanvekiliyim. Ülkemizin resmi olan toplantılarına istinaden katılırız. Başbakanımız bizi aldı Irak’a götürdü. Irak’ın cumhurbaşkanı, başbakanı, muhalefet partileri, Türkmen liderleri ile görüştük. Barzani de Irak anayasası gereği oranın başbakanı. Adam başbakan beğenmeyebilirsin. Adam başbakan kardeşim. Bu adam o zaman İŞİD ve PKK ile Türkiye’nin desteği ile savaşan bir adamdı. Cepheye gittik hatırlarsınız, biz de oradaydık. Türkiye’de İŞİD’i, PKK’yı yok ediyorsunuz diye gurur duydu insanlar. Bu adamlar utanmadan sıkılmadan fotoğrafları servis ettiler. Kaldı ki Barzani’nin partisi Türkiye’ye her geldiğinde CHP’yi ziyaret etti. Bu suç değil, resmi parti ama senin partini ziyaret ettiğinde problem değil; biz ziyaret edince farklı niyetlerle servis edeceksiniz…”

“KILIÇDAROĞLU’NUN İSTİFA ETMEMESİNİ KEYİFLE İZLEDİK”

“Kılıçdaroğlu’nun istifa etmeme açıklamasını çok büyük bir keyifle izledik. Allah başımızdan eksik etmesin. Onun gibi siyasi öngörülü liderler hep muhalefette olsun ki bizler daha rahat iktidarda olalım. Daha rahat yolumuza devam edelim. Seçim kampanyasında demiştik ki Muharrem İnce azcık oy arttırırsa vazgeçmez liderlikten demiştik ve yine demiştik ki Kılıçdaroğlu vazgeçmez demiştik. İzleyin tiyatroyu demiştik. İlk sahneyi izledik ama tiyatro yeni başlıyor ne Muharrem vazgeçer ne Kılıçdaroğlu vazgeçer.”

Atakan Alkış

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech