Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üzen: “Türkiye Güçlü ve Sağlam”

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen; seçimlerin ardından genel bir değerlendirme yaptı.

Çanakkale Ticaret Borsası haberine göre; ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen; Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede “Türkiye güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur” dedi.

Seçimlerden başarıyla çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakını tebrik eden Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen “Yüzde doksanlara yaklaşan yüksek bir oy oranı ile gerçekleştirilen seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye’nin adım attığı Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk seçimi olan bu seçimler, ülkemizin demokratik olgunluğunu da ortaya koymuştur.” dedi.

GELECEĞİN BÜYÜK TÜRKİYESİ

Konuşmasına devam eden  Başkan Üzen; “Şimdi iş adamları olarak beklentimiz, hemen ekonomiye hızlı şekilde geri dönüp, ülkemize yönelik gerekli adımların atılması, OHAL’in uygun görülen en kısa zamanda sona ermesi, ekonominin ihtiyaç duyduğu yapısal reformlara hız verilmesi ve siyasi alanda demokratik bir hukuk devletinin gereği olan ilerlemelerin sağlanmasını hedefliyoruz. Ülke olarak kırılgan bir uluslararası ortamdan geçmekteyiz. Ekonomi deki sorunların aşılması ve kalkınma hamlesinin devamını ümit ediyoruz.Çanakkale yerelinde ilimiz siyasi yönden mevcut yapısını korumuş, bu süreçte ilimiz  bir tane daha kadın milletvekili kazanmıştır. Çanakkale ekonomik yönden diğer illere göre daha hızlı gelişecektir. Bu dönemin yöneticileri olarak seçimleri geride bırakıp, birlikte çalışarak, işbirlikleri yaparak Çanakkale’mizi çok daha iyi yerlere getirmenin marka şehir yapmanın mücadelesini vereceğiz.” ifadelerinde bulundu.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech