Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyelerden Esprili Oy Çağrısı

Tatil gözdesi ilçe ve

Tatil gözdesi ilçe ve beldelerden, beldelerin bağlı olduğu Bodrum, Datça, Marmaris gibi belediyeler; özellikle sosyal medyada yayınladığı fotoğraf ve açıklamalarda esprili bir dil kullanarak oy çağrısı yaptı. Belediyelerin yaptığı çağrının bir örneği de en son Çanakkale Belediyesi’nden geldi.

24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler için çağrıda bulunan tatil beldeleri esprili bir dil kullanarak dikkat çekti. Oy çağrısı yapan Bodrum, Datça Marmaris gibi beldeler; afişlerle ve sosyal medya paylaşımlarıyla, yurttaşlara sandığa gitme çağrısında bulundu.

Marmaris Belediyesi, sosyal medyada paylaştığı “Haydi artık herkes evine. Değerli Marmaris dostları, sevgili konuklarımız, tatiliniz için cennet Marmaris’i tercih etmenizden dolayı onur duyuyoruz. Yine gelin, her zaman gelin. Ancak geleceğimiz için, demokrasimiz için lütfen 24 Haziran’da sağ salim evlerinizde olun, oylarınızı kullanın” afişlerini panolara da astı.
Datça Belediyesi ise yayınladığı esprili afişte “Dikkat! 24 Haziran’da bütün plajlarımızda bakım var! Ama 25’inde herkesi bekleriz:) İyisi mi siz bu yıl oyunuzu yerinizde kullanıp öyle gelin Datça’mıza, biz en güzel anılarla geri dönmeniz için buradayız…” ifadesine yer verdi.

CHP’li belediyeler Twitter mesajlarını retweet ederken, Ankara Çankaya Belediyesi Twitter mesajında “Sevgili Çankayalılar; eğer 24 Haziran’da Marmaris bizleri evimizde olmamız için uyarıyorsa, Datça evde olalım diye tüm plajlarda bakım yapıyorsa ve Bodrum boy vermememizi istiyorsa, biz Çankayalılara düşen dostlarımızı kırmamak ve 24 Haziran’da sandık başında olmaktır.” dedi.

Çanakkale Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; “Keyifli yaz günlerine 1 günlük ara… 24 Haziran’da oy verin, verdiğiniz oyun takipçisi olun.” ifadelerini kullandı.

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech