Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İbadethanelerimizi kapatmaya kimse cesaret edemez”

Çanakkale Belediyesi, geleneksel iftarlarından

Çanakkale Belediyesi, geleneksel iftarlarından birini geçen cuma İsmetpaşa Mahallesi Papatya Sokak’ta düzenledi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, iftarda yaptığı konuşmada; “Birlik ve barış içinde olursak ibadethanelerimizi kapatmaya  kimse cesaret edemez.” dedi.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen iftarlar, geçtiğimiz cuma İsmetpaşa Mahallesi’nde gerçekleşti. İftar programına; Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile eşi Hale Gökhan birçok davetli personel ve kentli katıldı.

Dualarla başlayan iftar programında kentliler bir arada oruçlarını açma fırsatı bulurken, yemek sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ramazan ayında da birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

“AVUSTURYA VE İTALYA’YI KINIYORUM”

Başkan Gökhan, iftarda yaptığı konuşmada; “Ramazan ayı kardeşlik, dostluk, barış, yardımlaşma ayıdır. Kadir Gecesi Ramazan ayı içerisindeki en önemli gündür. Allah’ın bahşettiği kaynakları sadece ihtiyaçlarımız için kullanmalıyız ve bizden sonraki gelecek nesle bırakmalıyız. Biz burada dostça iftar yaparken İslam aleminde kardeş kardeşin kanını döküyor. Din kavgaları var. Avusturya’da yedi cami kapatıldı ve İtalya da buna destek verdi Müslümanlar ülkeden sürüldü. Onları kınıyoruz,bizim barışçıl bir dinimiz var. Birlik  ve barış içinde olursak ibadethanelerimizi kapatmaya  kimse cesaret edemez. Ramazan Bayramı’nızı mübarekliyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Konuşmasının ardından Başkan Ülgür Gökhan, kendisine yoğun ilgi gösteren halkla sohbetlerine devam etti.
Yıldız Sağlam – Merve Zıpkın

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech