Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şoförlerin ciddi sorunları var”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, dün saat 15.30’da Şoförler Odası’na ziyarette bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in Şoförler Odası’na gerçekleştirdiği ziyarete CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık da katıldı. Ziyaret sırasında Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ile görüş alış-verişinde bulunan Erkek, şoförlerin sorunları olduğunu dile getirdi ve ekonomik planlarının, çözüm önerilerinin hazır olduğunu belirtti.

“CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ KARIŞIK OLACAK”

Ziyaret sırasında, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, “Biz önce kendi odalarımızın seçimini ve büyük seçimi yaptık. Büyük seçimde bir değişim gerçekleşti. Yeni seçilen Ünal Başkan’ın bende yanındayım. Bir ay boyunca onunla koşturduk. Yeni bir jenerasyon ve yeni genç nesil gelsin diye koşturduk. Bizleri daha iyi temsil edeceği için destekliyoruz. Önümüzde seçimler var, inşallah sizler de seçilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri gayet karışık olacak ve sonu şimdiden belli değil. Umarım Türkiye’miz kazanır.

“GELEN ZAMLARA RAĞMEN DESTEK AYNI”

Şoför esnafının sorunları çok… Bizde 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlar bir sürü kalemde bedava binişler var. Akaryakıta yapılan destek 600 TL idi, gelen zamlara rağmen 600 TL olarak destek devam ediyor. İlkokulu mezunları oda başkanı, vekil, vali, bakan olabiliyor. Bir servis ablası üniversite mezunu değilse bu işi yapamıyor. 10 yıl çalışanlar dahi yapamıyor. Bu durum oldukça sıkıntılıdır. Gerekli yazışmaları yaptık ama herhangi bir çözüm üretilemedi.” dedi.

“EKONOMİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPTIK”

Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek gerçekleştirdiği ziyarette, “Gerçekten taşımacılık sektöründe ciddi sorunlar var. Ağır sorunlar var. Bu konuda bizim genel merkezimizde çalışan çok ciddi bir uzman kadromuz var. Bu sorunların çözümleri bizim seçim bildirimizde de var. Ekonomide uzman bir kadro çalışma yürüttü” açıklamalarında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech