Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Işıldak’tan Uz’a Tam Destek

1915 Çanakkale Spor Kulübü

1915 Çanakkale Spor Kulübü üyeleri ve aileleri, önceki gün İYİ Parti Milletvekili Adayı Rıdvan Uz tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Önceki akşam Dabakoğlu Tesisleri’nde Fevzipaşa Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak önderliğindeki sporcularla ve aileleriyle bir araya gelen İyi Partililere ilgi yoğun oldu. İyi Parti İl Başkanı Eşref Bener Varol ve il yöneticileri ile birlikte iftar davetinde vatandaşlarla bir araya gelen Rıdvan Uz’a Muhtar Işıldak’ın yanı sıra mahalleden de destek geldi.

İftarın ardından davete katılanlara seslenen Uz, “Sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece bahtiyarım. Hepinize bu aksam bizimle birlikte olma nezaketi gösterdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanımışım.

Kıymetli muhtarımla çocukluk arkadaşıyız. Mahallenize yabancı insan değiliz. Geldiğim zaman her aileden mutlaka tanıdığım insanlar var. O nedenle sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan çok mutlu oldum. Ramazan ayı geçtikten sonra da bir kahvaltı organizasyonuyla mahallenizde birlikte olacağız. Biz, birlikte olmaktan mutluyuz. Bu aksam köylere gideceğiz ve orada seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

ARABA SIFIR KİLOMETRE

“Ben burada özellikle hanımefendilere seslenmek istiyorum. Biz yeni kurulmuş bir partiyiz. Yani araba sıfır kilometre ve başında bir hanımefendi var. O nedenle hanımefendilerden özellikle destek istiyoruz. İyi Parti’ye de destek istiyoruz. Çünkü baktığınız zaman size en yakın bizleriz. Ve sizlerle uyumlu ve sizlere hizmet edebilecek kudrette olduğumuzu düşünüyorum. Teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum.” dedi.

Uz’a gönülden destek verdiğini açıklayan Işıldak’tan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Ben 16 yıldır siyasetin içindeyim. Muhtarlık yapıyorum. Rıdvan vekilimiz de 18 senedir siyasetin içinde… Bu arkadaşımız Çanakkale’nin tozunu yutmuş, cefasını çekmiş, derdiyle dertlenmiş, ruha dokunmuş, her karışında Çanakkale’nin sorunlarını ve problemlerini bilen bir arkadaşımızdır.

Rıdvan kardeşimiz, Çanakkale’nin sorunlarını yerinde tespit eden ne yapılmasını bilen bir vekil olarak çıkacaktır. Kendisine başarılar diliyorum. Rabbim inşallah bize onu meclise göndermeyi nasip etsin.”

Program, gençlerin Uz ile tanışarak isteklerini dile getirmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech