Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Adayı Ceylan esnafla görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ikinci

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ikinci sıra Çanakkale Milletvekili adayı Özgür Ceylan, dün Cuma Pazarı’nda esnafla bir araya geldi. Esnafla tek tek merhabalaşan ve kendini merkez seçmenine tanıtan Ceylan, Cumhuriyet Halk Partisi için oy istedi.

“BALIKLAR TAZE HÜKÜMET BAYAT”

CHP’nin Çanakkale’de sürpriz bir şekilde ikinci sıra milletvekili adayı gösterdiği Bigalı Özgür Ceylan, dün Cuma Pazarı’nda seçim çalışmasına başladı. Haftalardır ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen Ceylan bu hafta rotayı kentin en yoğun bölgelerinden olan Cuma Pazarı’na çevirdi. Pazarın girişinde balıkçılarla görüşen Ceylan, “Balıklar taze ama Hükümet kokuştu” yorumlarında bulundu.

“O CÜZDANLARI DOLDURACAĞIZ”

Daha sonrasında pazarın arasında esnafla tokalaşan Ceylan, bir konuda tepki gördü. CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ile pazarda gezen Ceylan, esnafa üzerinde CHP yazılı cüzdanlarda dağıttı. Cüzdanı alan kadın esnaf, “Bu cüzdanların içi hep boş kalıyor” diyerek tepkisini ortaya koydu. CHP Milletvekili adayı Özgür Ceylan ise bu tepkiye, “O cüzdanları dolduracağız” diyerek gülümsedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech