Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Galiba hayallerimiz gerçekleşecek”

Yeni Kuşak Köy Enstitüleri

Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Osman Demircan, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Çanakkale’de yaptığı konuşmanın üzerine eğitim hayalleri adına “Mutluyum galiba eğitim hayallerimiz gerçekleşecek.” dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Astrofizik Araştırma Merkezi ve Ulupınar Gözlemevi Kurucusu ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Osman Demircan kişisel hesabından yaptığı paylaşımla umutlandığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Çanakkale’deki konuşmasının ardından paylaşım yapan Demircan; İnce’nin “Taşımalı eğitim kalkacak, köy okulları yeniden açılacak. İmamın olduğu her yere öğretmen de atanacak.” sözlerine ithafen; “Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Çanakkale Şubesi Kurucu Başkanı olarak 20 yıldır bunun için uğraşıyorum. 300 kadar köy dolaştım, köyler bitmiş, imam var öğretmen yok, bayrak yok çocuk yok. Fotoğraf sergileri açtım, konferanslar düzenledim, bu hatadan dönülmeli dedim. Dernek olarak eğitimin nasıl olması gereğini tartıştık yıllarca. Bu yazılar, raporlar, etkinlikler web sayfamızda. Sanırım eğitimin önemi konusunda kamuoyu oluştu; yukarıdaki sözleri Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Muharrem İnce’ den duydum. Mutluyum galiba eğitim hayallerimiz gerçekleşecek.” ifadelerini kullandı.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech