Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Çanakkale’den Afrin’e

Çanakkale Valiliği’ne bağlı İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan Afrin için yardım kampanyası sona erdi. Yardım tırı, kampanyayı destekleyen öğrenciler ve dualarla uğurlandı.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Afrin için yardım kampanyası sona erdi. Afrin’e yardım için gönderilen tır, dün Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, öğretmenler ve kampanya destekçisi öğrencilerin uğurlamasıyla yola çıktı.

“Afrin İçin Tek Yürek” adıyla anılan kampanya tırında; … bulunuyor.

Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan tır gönderilmeden hemen önce yaptığı konuşmada, Çanakkale gibi bir ilden Afrin’e giden yardımın önemine dikkat çekti.

Özkan, konuşmasında; “Afrin’de cumhurbaşkanlığımız öncülüğünde yürütülen bir askeri operasyon vardı. Kahraman ordumuzun bölgede halkın güvenliği için yürüttüğü  ve göğsümüzü kabartan bir operasyon vardı. Süreç başladığında güvenlik sağlandıktan sonra okul ortamları var. Bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde il genelinde öğrenciler için bir yardım kampanyası başlatmıştık. Sonlandı.Bugün burada Afrin’e doğru bu tırı yola çıkaracağız. Bu gördüğünüz tırımızda yaklaşık 11.700 kg kuru gıda, un şeker, yağ olmak üzere, 7 bin küsur parça öğrenciler için kıyafet, 10 bin parça üzerinde kıyafet topladık. Kampanya tüm okullarımızın katılımıyla gerçekleşti. Böyle bir yardımın Çanakkale gibi bir ilden gitmesi de ayrıca güzel. Biz gittiğimiz yere barış, kardeşlik götürüyoruz. Bugün burada öğrencilerimizin sosyal projesinin bir devamı olarak tırımızı yola çıkaracağız. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından tır, dualarla yola çıktı.

Yıldız Sağlam

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech