Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsviçreli Bilim İnsanlarına Açık Sitem

İnsan köşe sahibi olunca,

İnsan köşe sahibi olunca, ne yazacağını şaşırıyor. Sakın ola ki bu şaşkınlığımı konu sıkıntısı çektiğime yormayın. Sorunları dile getiriyoruz getirmesine ama çözüm bulunmayanları gördükçe insanın da bir şey yazası gelmiyor takdir edersiniz ki.

Malum ülkenin en çok park sıkıntısı yaşanan kentlerinden biriyiz. Buna bir de hatalı park yapanları eklerseniz, sorun iki katına çıkıyor. Kaldırıma park edenleri mi istersiniz, otobüs duraklarına yanaşanları mı, yoksa yaya geçitlerini kapatanları mı tercih edersiniz?

Günün hangi saati olursa olsun hem yayaları hem de diğer şoförleri kendisine lanet okutturan birilerine denk gelmeniz mümkün.

Hatalı park etmenin cezası belliyken, denetlemeyle görevli ekipler emniyet teşkilatı bünyesinde görevlendirilmişken hâlâ aynı sıkıntıya maruz bırakılıyorsak demek ki artık başka bir çözüm bulmanın zamanı gelmiş de geçiyor bile.

Eh bizim ülkede çözümün kendi bünyemizden bir türlü çıkamadığı, genellikle ithal ettiğimiz de ortadayken şimdi ben durup da çözümü nasıl bizim bilim insanlarımızdan bekleyeyim?

İsviçreli bilim insanlarına bu satırlar aracılığıyla açık sitemimi ilan ediyorum.

Çok rica ederim elinizde çalıştığınız işi en azından bir süreliğine kenara bıraksanız da maddelerin içinden geçebileceğimiz teknolojiyi üretseniz çok iyi olmaz mı?

Böylelikle özellikle engelliler, hamileler ve yaşlılardan bolca dua alırsınız hem fena mı?

Hem dünya için hem de ahret için aynı anda çalışmış olacaksınız.

Bence siz bu sese, bu siteme kulak verin.

İnanın bana pişman olmazsınız.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech