Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İÇDAŞ’lı Gürliyen, şampiyonaya damga vurdu

Almanya, Fransa, ABD, Ukrayna

Almanya, Fransa, ABD, Ukrayna ve Türkiye’den katılan yaklaşık 1500 yüzücüyü ardında bırakan İÇDAŞ Spor Kulübü sporcusu Deniz Emre Gürliyen şampiyonaya damgasını vurarak ülkemizin gururu oldu.

Yaklaşık 1500 sporcunun kulaç attığı Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda İÇDAŞ Spor Kulübü sporcusu Deniz Emre Gürliyen yaptığı dereceyle şampiyon oldu. Muğla’nın Marmaris ilçesinde açık denizde yapılan şampiyonanın 5 km’lik en uzun yarışında genç sporcu dünya şampiyonu yüzücüleri de geride bırakarak madalyaya ulaştı. Deniz Emre Gürliyen sadece 5 km’de değil, 3 km yarışında da madalyaya uzandı.

Almanya, Fransa, ABD, Ukrayna ve Türkiye’den katılan yaklaşık 1500 yüzücüyü ardında bırakan Deniz Emre Gürliyen şampiyonaya damgasını vurarak ülkemizin gururu oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasında düzenlenen 7. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Deniz Emre Gürliyen şampiyon oldu.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen şampiyona Muğla Valiliği ile Marmaris Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ile Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlendi.

5 km’de şampiyonanın şampiyonu

Türkiye, Almanya, Fransa, ABD ve Ukrayna’dan dünya şampiyonu sporcular, Marmaris Körfezi’nde açık su yarışlarında kulaç attı. Yüksek performansın sergilendiği ve kıyasıya rekabetin yaşandığı şampiyonada İÇDAŞ’ın başarılı yüzücüsü Deniz Emre Gürliyen, 5 km yarışlarında 1.03.22 saniyelik derece elde etti. Genç sporcu bu derecesiyle hem 17-19 yaş grubunda, hem erkekler dalında birinciliği kazandı. Deniz Emre Gürliyen şampiyonaya damgasını vururken, aldığı dereceyle 5 km genel birinciliğini de kazanarak, Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın şampiyonu oldu.

Ancak genç sporcunun yüksek performansının ödülü sadece şampiyonluğu değil, aynı zamanda 3000 metre yarışlarında da 17-19 yaş grubunda birinci oldu. 40.51 saniyelik derecesiyle Deniz Emre Gürliyen, hem erkekler 3 km birinciliğini hem de şampiyonanın 3 km genel birinciliğini kazandı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech