Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O gün herkes Fenerbahçeliydi

THY Euroleague’in 2017-2018 sezonu

THY Euroleague’in 2017-2018 sezonu Final-Four karşılaşmaları için Çanakkale Belediyesi bu sene de geçen yıl olduğu gibi İskele Meydanı’na dev ekran kurarak, kentlileri basketbol heyecanını yaşattı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da seyirciler arasındaydı.
THY Euroleague’in 2017-2018 sezonu Final-Four karşılaşmaları için Çanakkale Belediyesi bu sene de İskele Meydanı’na dev ekran kurarak, kentlileri basketbol heyecanını yaşattı.
THY Euroleague’de 2017-2018 sezonunun Final-Four’u Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bulunan Kombank Arena’da yapıldı. Geçen senenin şampiyonu Fenerbahçe’nin de yer aldığı karşılaşmaların heyecanı ise Çanakkale Belediyesi’nin İskele Meydanı’na kuracağı dev ekranda yaşandı.

Hafta sonu Final Four heyecanını yaşamak isteyen tüm kentliler İskele Meydanı’nda yerini aldı.
18 Mayıs Cuma akşamı 19.00’da Fenerbahçe – Zalgiris Kaunas, 22.00’de ise CSKA Moskova – Real Madrid karşılaşmalarını izleyen kentliler,  3.’lük maçı için 20 Mayıs pazar günü 18.00’de, şampiyonluk maçı içinse aynı gün 21.00’de İskele Meydanı’nda yerini aldı.
Geçtiğimiz yıl, özellikle sosyal medyada taraftardan büyük takdir toplayan Çanakkale Belediyesi, bu yıl birçok teşekkür aldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da İskele Meydanı’nda seyirciler arasında yer alarak maçı izledi.

Yıldız Sağlam

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech