Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şamlıoğlu Şehitler Diyarı Çanakkale’de

Okul ziyaretleri kapsamında kentimize

Okul ziyaretleri kapsamında kentimize gelen Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu, Okullar Daire Başkanı Mehmet Baran ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu yapılan ziyarette faaliyetler ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ile görüş alışverişinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü haberine göre; Müdür Osman Özkan, Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu’na Çanakkale’mize teşriflerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Makam odasında gerçekleştirilen görüşmenin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirleri ile yapılacak olan toplantıya katılmak üzere Çanakkale Valiliği “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik” toplantı salonuna geçildi. Toplantıda,  Genel Müdür Şamlıoğlu birim amirlerimizden sektöre ilişkin yapılan çalışmalar ile ilgili brifing alarak değerlendirmelerini iletti. Toplantının bitiminde İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, ziyaretin anısına Genel Müdür Kemal Şamlıoğlu’na hediye takdim etti.

ŞAMLIOĞLU ÖĞRETMEN VE YÖNETİCİLERLE BULUŞTU

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Genel Müdür Kemal Şamlıoğlu, Çanakkale il merkezinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden özel öğretim kurumlarından olan; İsmail Kaymak Koleji ve Çanakkale Koleji’ni ziyaret etti. Genel Müdür Şamlıoğlu ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle ve yöneticilerle bir araya geldi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın uygulamaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Müdür Kemal Şamlıoğlu, öğretmenler ve yöneticilerin sorularını yanıtlayarak Bakanlığımız çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yaptıkları çalışmalar için öğretmenlerimize teşekkürlerini ifade etti. Genel Müdür Kemal Şamlıoğlu, okul ziyaretlerinin ardından ilimizden ayrıldı.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech