Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Macera peşinde Türkiye turuna çıktı

Balıkesir’den yola çıkan Macerayı

Balıkesir’den yola çıkan Macerayı Bisikleti ile arayan Bisikletçi Barış Güngör rotasında bulunan illeri görebilmek için Türkiye turuna çıktı.

3 gün önce Balıkesir’den yola çıkan Barış Güngör, geçtiğimiz gün Çanakkale’ye ulaştı. Bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çeken Güngör, trafikte bisikletlerde var diyerek bir farkındalık turuna çıktı. Bu farkındalık turunda Güngör, tüm Türkiye’yi gezeceğini belirtti.

“TÜRKİYE YOLCULUĞUM YENİ BAŞLADI”

Barış Güngör vermiş olduğu röportajda “1 yıl önce bisiklet ile Türkiye’yi gezmek fikri oluştu. Trafikte bisikletlileri araç sürücülerinin hiçe sayması ve bisiklet ile ulaşımı sağlamanın ülkemizde azalması beni bu yolla çıkmamı daha da çok azimlendirdi.  İnsanların şehir içinde bisiklet kullanmalarını ve doğayı kirletmeden rahatlıkla bir yerden bir yere ulaşabileceklerini göstermek amacıyla 3 gün önce Balıkesir Akçay’dan yolla çıktım. Maddi olarak herhangi bir desteğim yok. Sponsor ve destek olmak isteyenler bana ulaşabilirler. Çok bir beklentim de yok zaten, amacım belli. Macera Peşindeyim’i her yerde görebilirsiniz, bugün Çanakkale’deyim fakat Ağrı’ya da gideceğim Rize’ye de, Gaziantep’e de kısaca Türkiye yolculuğum yeni başladı. Son olarak benim maceram size yol göstersin.” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech